„X Faktorių“ paliko „Only Once“ ir latvis Andis, o pravirko žavioji Iglė

Populiariausias TV3 televizijos projektas „X Faktorius“ kiekvieną sekmadienį prie ekranų pritraukia daugybę žiūrovų. Tai tarsi sekmadieninis ritualas, kuris tiek dalyviams, tiek žiūrovams suteikia daug adrenalino ir pasiglemžia daug nervų.

„Only Once“ viršuje, Andis ir Iglė.
„Only Once“ viršuje, Andis ir Iglė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2016, 10:34 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:52 PM

Įtempta savaitė ir dar įtemptesnė jos pabaiga. Tačiau ko nepadarysi dėl didelio populiarumo.

„X Faktoriaus“ teisėjų sąstatas nuo pernai metų nepakito – dalyvius ne tik vertina, bet ir moko dainininkai Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Praėjusią savaitę projektą paliko Ieva Voverytė. O po išlikimo kovos, kurioje grūmėsi Paulius Drabulis ir ryškiosios „Zeta Beat“, iš šou iškrito ir pastarosios.

Penktoje „X Faktoriaus“ laidoje pasirodė ir toliau dėl nugalėtojo titulo kovėsi aštuoni projekto dalyviai: Paulina Paulauskaitė, “Golden Age“, Iglė, Mindaugas, Andis, Simona, Paulius ir „Only Once“.

Mažiausiai žiūrovų balsų surinko ir su projektu atsisveikino Marijono prižiūrima grupė „Only Once“. Dėl išlikimo kovojo Iglė ir Andis. Paaiškėjo, kad projektą paliko Andis, bet įtampos neatlaikė Iglė ir pravirko.

Kitą savaitę dėl nugalėtojo titulo kovos šeši dalyviai: Sauliaus Prūsaičio mokinė Paulina,  Justės Arlauskaitės mokiniai Paulius bei Mindaugas, Sauliaus Urbonavičiaus mokinė Simona, Marijono Mikutavičiaus auklėtinės „Golden Age“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.