Radistas Rolandas Mackevičius kitąmet svajoja sulaukti dukrytės

„Labai sunkūs, o teisybę pasakius – net tragiški, tiesiog košmariški metai“, – keliais žodžiais ateinančius, 2017-uosius metus gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ apibūdino garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė.

R.Mackevičius be užuolankų atskleidė savo svajonę.
R.Mackevičius be užuolankų atskleidė savo svajonę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-19 14:05, atnaujinta 2018-02-09 21:46

Palmira papasakojo, kas bus ateinančiais metais: ar iš tiesų Baltijos šalių laukia karas su Rusija, Europos Sąjungos žlugimas ir ekonominė krizė? O taip pat atskleidė, ko kitais metais turėtų tikėtis kiekvienas Zodiako ženklas bei patarė, kaip pasitikti ateinančius metus, ir kokius sėkmę pritraukiančius, nuo negandų apsaugančius amuletus vertėtų įsigyti jau dabar.

Tuo tarpu šventinėje fotosesijoje kalbinti garsūs televizijos laidų vedėjai atskleidė, kokie jiems buvo praeinantieji metai, ir apie ką svajoja ateinančiais.

„Mažos dukrytės“, – tiesiai ir be užuolankų svajonę, kurios trokšta 2017-aisiais metais, atskleis 32-ejų radistas Rolandas Mackevičius.

Apie vaikus prisipažino svajojanti ir šiemet, po dešimt metų trukusios draugystės už mylimojo ištekėjusi dainininkė Irūna Puzaraitė–Čepononienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.