Gedimino Juodeikos kultūrizmo trenerio diplomas dūla stalčiuje

Šmaikštuolis Gediminas Juodeika (44 m.) jau nenori būti pristatomas kaip verslininkas. Neseniai išsiskyręs vyras atsisakė veiklos savo įkurtame restorane ir pasinėrė į televiziją, laidų prodiusavimą bei aktorystę, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas TV antena“. Ko dar nežinome apie šį kaunietį?

G.Juodeika.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Juodeika.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Dec 21, 2016, 3:37 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:24 PM

1. Dirbti televizijoje pradėjo prieš 25 metus. Su Juru Jankevičiumi tuomečiame LTV2 kanale kūrė laidą „Laisvės alėja“. Pirmas jų reportažas buvo apie vargonus, atvežtus į Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčią, kurioje sovietmečiu veikė radijo gamykla.

2. Gediminas buvo vienas pirmųjų Lietuvos kariuomenės šauktinių. Jis tarnavo pasienyje kartu su savo vokiečių aviganiu Maksu, kuriam tuomet buvo 5 metai.

3. Pagal išsilavinimą – kūno kultūros mokytojas ir kultūrizmo treneris. Šias specialybes įgijo Lietuvos sporto universitete. Įgyto diplomo kaunietis pagal paskirtį taip ir nepanaudojo.

4. Ketverius metus visiškai nevartoja alkoholio.

5. Labai menkai užuodžia kvapus.

6. Gyvenime vadovaujasi taisykle: pradėjai – baik, bijai – nepradėk, padarei – nesigailėk.

7. Jeigu yra galimybė rinktis mėsą ar žuvį, renkasi žuvį.

8. Yra vaidinęs septyniuose TV serialuose ir trijuose filmuose. Netrukus jį išvysime seriale „Neto ir Bruto“ – vaidins policininką.

9. Į verslą Gediminą prieš beveik du dešimtmečius pastūmėjo dainininkas Žilvinas Žvagulis. Pirmiausia kaunietis įkūrė kelis naktinius barus, o vėliau restoraną.

10. Daug metų kovoja su antsvoriu. Daugiausia svėrė 105 kilogramus, mažiausiai – 69. Šiuo metu Gedimino svoris – 80 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.