Visos trys Sylvesterio Stallone's dukterys tapo „Auksinio gaublio mis“

Visos trys aktoriaus Sylvesterio Stallone (70 m.) dukros – 14-metė Scarlet, 18-metė Sistine ir 20-metė Sophia – tokios gražios, kad privertė Tarptautinės spaudos asociacijos narius pirmą kartą pažeisti pačių nustatytas taisykles, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

S.Stallone su žmona Jennifer Flavin užaugino dukteris (iš kairės) Sistine, Scarlet ir Sophią.<br>„Scanpix“ nuotr.
S.Stallone su žmona Jennifer Flavin užaugino dukteris (iš kairės) Sistine, Scarlet ir Sophią.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 22, 2016, 5:00 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:20 PM

Žurnalistai nutarė vieną S.Stallone dukterų paskirti Auksinio gaublio mis, bet taip ir nesugebėjo išrinkti, kurią būtent. Galiausiai pirmą kartą per prestižinių kino apdovanojimų teikimo ceremoniją, kuri vyks kitų metų pradžioje, bus net trys Auksinio gaublio mis.

S.Stallone dukterys pratęs dar 1963-iaisiais atsiradusią tradiciją asistuoti tiems, kurie skelbia laimėtojų pavardes, ir įteikti prizus. Holivude manoma, kad tapti Auksinio gaublio mis – didelė garbė.

Praeityje tarp išrinktųjų buvo Melanie Griffith, Laura Dern, Francesca Eastwood, Dakota Johnson, Rumer Willis.

S.Stallone padėkojo Spaudos asociacijai už dukroms suteiktą garbę, bet abejoja, ar verta leisti Scarlet dalyvauti renginyje.

Aktoriui atrodo, kad ji per jauna nerti į pramogų pasaulį. Be to, paauglė kol kas nesiveržia į aktorystę. Scarlet labiau domina sportas, ypač lengvoji atletika. Ji jau yra laimėjusi kelerias svarbias varžybas.

Vidurinė iš seserų – Sistine, siekianti modelio karjeros, labiausiai susirūpinusi dėl to, kaip į šventę įsivesti draugą. S.Stallone to uždrausti negali, tačiau su dukterų kavalieriais elgiasi griežtai, šie jo netgi prisibijo.

„Tikiuosi, tėtis ateis į ceremoniją be savo bazukos, su kuria nesiskyrė filme „Rembo“, – juokavo Sistine. O vyriausioji Sophia nebijo nieko. Mergina, kuri neturėdama nė 20 metų ištvėrė dvi sunkias širdies operacijas, žavi tėvą tvirtumu. Todėl šurmulys dėl ceremonijos jos visai netrikdo.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.