Su žmona išsiskyręs Gediminas Juodeika: „Šie metai buvo labai sunkūs“

Turbūt daugelis iš mūsų artėjant naujiesiems metams mintyse peržvelgiame senuosius – ką nuveikėme, o kur dar galėjome pasistengti. Ne išimtis ir televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika.

Gediminas Juodeika.<br>LR archyvo nuotr.
Gediminas Juodeika.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-23 11:18, atnaujinta 2018-02-09 21:06

Jis didžiąsias metų šventes kartu su artimiausiais žmonėmis ir kulinarine laida „Virtuvės istorijos“ (TV3) pradėjo švęsti kiek anksčiau. Žinomas vyras laidoje atskleidė, kad nors praėję metai jam buvo sunkūs, turi ir kuo didžiuotis.

Šeštadienį laidos žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalaus šefo Reinaldo Janonio patarimus, kaip paruošti skanią Kūčių vakarienę, bet ir atvirą pokalbį su vienu linksmiausių pramogų pasaulio žmonių – G.Juodeika – jo paties namuose.

Televizijos prodiuserio draugai, artimieji ir mama Virginija Juodeikienė, padedami kulinarinės laidos kūrybinės komandos, nusprendė žinomam vyrui surengti staigmeną ir artėjančias Kalėdas pradėti švęsti anksčiau.

Šventinius pusryčius gaminę draugai G.Juodeikai negailėjo gražių žodžių. „Tiek komplimentų, kiek Gediminas pasako per penkias minutes, turbūt neišgirsi per kokius dvejus metus“, – bičiulį gyrė ilgametė jo draugė Kristina Grūdienė.

G.Juodeika pasakojo, kad itin vertina kone ketvirtį amžiaus, kurį praleido dirbdamas televizijoje. Besibaigiantys metai žinomam vyrui buvo itin sunkūs – nutrūko ilgametė jo ir žmonos Jurgitos santuoka.

„Šie metai buvo labai sunkūs, kardinalūs. Bet mano gyvenime buvo ir labai svarbių, reikšmingų įvykių, kuriais aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi. Net pats savimi stebiuosi, kad aš sugebėjau per šiuos metus žengti daug drąsių, ryžtingų žingsnių“, – sakė G.Juodeika.

Kalbėdamas apie savo ateitį, vyras teigė turintis ne vieną svajonę ir sieksiantis jų išsipildymo.

„Turiu svajones, kurias norėčiau įgyvendinti, pažadus, kuriuos norėčiau išpildyti ir įvykdyti“, – sakė G.Juodeika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.