Ištekėjo Margot Robie, įtarinėta sugriovusi Brado Pitto šeimą

Holivude vis labiau įsitvirtinanti aktorė Margot Robbie (26 m.), kuri buvo įtariama išardžiusi Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuoką, ištekėjo už britų režisieriaus Tomo Ackerley (26 m.).

M.Robbie ir T.Ackerley draugavo nuo 2014 metų, o dabar susituokė.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Robbie ir T.Ackerley draugavo nuo 2014 metų, o dabar susituokė.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 25, 2016, 11:29 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:53 PM

Iš Australijos kilusią M.Robbie Amerikoje išgarsino ne tik puikūs vaidmenys kine („Volstrito vilkas“, „Tarzanas: džiunglių legenda“, „Savižudžių būrys“), bet ir gandai – esą būtent ji kalta dėl A.Jolie ir B.Pitto santuokos griūties.

Liežuvautojai tvirtino, jog B.Pittas jau seniai žvalgėsi į gražuolę aktorę, o 2015 metais pasiekė, kad M.Robbie gautų vaidmenį jo prodiusuojamame filme „Didžioji skola“.

Angelina, kuriai neva buvo pranešta, kad sutuoktinis neabejingas Margot, stengėsi sukliudyti jai prisidėti prie projekto. Vis dėlto B.Pittui pavyko apginti M.Robbie ir tarp jų užsimezgė intriga.

Nors pasibaigus filmavimui baigėsi ir flirtas, A.Jolie buvo įsiutusi – nuo to laiko poros santykiai ėmė sparčiai blogėti.

Kai Angelina padavė skyrybų dokumentus, daug kas manė, kad B.Pittas vėl susidraugaus su dailia šviesiaplauke. Dabar akivaizdu, kad Margot tokių planų neturėjo.

Apie vestuves su T.Ackerley nebuvo viešai pranešta – aktorė nenorėjo dar kartą atkreipti žiniasklaidos dėmesio. Ceremonija įvyko praėjusį savaitgalį Australijoje, netoli aktorės gimtojo Delbio miesto. Šventėje dalyvavo maždaug pusšimtis artimiausių draugų ir giminaičių.

Nuotaka vilkėjo „Oscar de la Renta“ suknelę, prie altoriaus ją palydėjo motina Sarie Kessler, pamerge tapo sesuo Ania.

Žinią apie santuoką išplatino pati Margot – į paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ įdėjo nuotrauką, kurioje bučiuojasi su T.Ackerley ir rodo žiedą su briliantu. Nors gražuolė nuotraukos nepakomentavo, sekėjams ir taip viskas buvo aišku – vos per valandą įrašas surinko apie 10 tūkst. sveikinimų ir beveik 400 tūkst. „patinka“.

Margot ir Tomas susipažino 2014 metais romantinės dramos „Prancūziška siuita“ filmavimo aikštelėje. Aktorė šiame filme atliko vieną pagrindinių vaidmenų, o būsimas mylimasis dirbo režisieriaus padėjėju.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.