„Oskaro“ laureatė Gwyneth Paltrow reklamuoja prabangų svingerių klubą

Prabangiame Los Andželo rajone įsikūrusiame klube renkasi turtuoliai, trokštantys pajusti ypatingų meilės žaidimų skonį. O tapti jo nariu rekomenduoja net „Oskaro“ laureatė Gwyneth Paltrow (44 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

G.Paltrow (kairėje) reklamuoja aistringų pramogų centrą.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ ir „123rtf“ asociatyvi nuotr.
G.Paltrow (kairėje) reklamuoja aistringų pramogų centrą.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ ir „123rtf“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 26, 2016, 6:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:43 PM

Holmi Hilso rajone namai slepiasi už aukštų tvorų. Kadaise čia gyveno Elvis Presley, Michaelas Jacksonas ir kitos įžymybės.

Šiame rajone įsikūręs ir klubas „Snctm“ (pavadinimas kilęs nuo žodžio „sanctum“, reiškiančio šventovę), kurio nariu gali tapti ne kiekvienas. Ne kiekvienas gali sužinoti ir jo adresą.

Klube kartą per mėnesį rengiamos svingerių šventės. Kada konkrečiai, sužino tik tie, kurie yra pakviesti.

Kad būtum pakviestas, privalai internetu atsiųsti tris savo nuotraukas ir atsakyti į keletą klausimų. Pavyzdžiui, ko gali tikėtis tavo partneriai, jeigu sumanysi įgyvendinti seksualines fantazijas.

Vieni čia atvyksta atsipalaiduoti, kiti nuvyti nuobodulio. Visi mylisi su visais.

Nors ši įstaiga slapta, jos savininkas Damonas Lawneris (46 m.) mielai pasakoja apie save.

D.Lawnerio misija paprasta: banalų seksą paversti burleskos stiliaus švente. Jis pats randa visus orgijos dalyvius ir įtikina, kad jie patirs aukščiausią palaimą.

Klube – griežtas aprangos kodas. Vyrai privalo vilkėti smokingus, moterys – vakarines sukneles. Visi – su kaukėmis.

Iš pradžių kai kas gali jaustis nejaukiai. Todėl sukurti reikiamą atmosferą padeda pora pornografijos profesionalų. Dažniausiai jie pademonstruoja keletą žaidimų su grandinėmis.

Vakarėlių dalyviai kartais pasijunta tarsi filmuose „50 pilkų atspalvių“ ir „Plačiai užmerktos akys“.

D.Lawneris teigė, kad pastarasis filmas labiausiai audrina klubo lankytojų fantazijas.

Klube šventai laikomasi svarbiausios svingerių taisyklės: „Viskas galima, nieko neprivaloma“.

Žinoma, leidžiama tik tai, kas priimtina kitiems orgijos dalyviams. Pavyzdžiui, jeigu niekas neprieštarauja, galima su prabangia vakarine suknele ar smokingu dykinėti tarp besimylinčių kūnų, imti gėrimus nuo staleliais virtusių nuogų klūpančių moterų nugarų.

D.Lawneris teigia, kad didžiausias jo klubo pranašumas – slaptumas, tačiau neslepia, jog „Snctm“ svečių sąrašo piniginės storos.

Čia lankosi kelių Niujorko viešbučių savininkas, milijardierius iš Maskvos, kelios labai turtingos, daug metų susituokusios poros, populiarių TV šou prodiuseris, garsaus filmų prodiuserio 21 metų sūnus, sėkmės lydimi modeliai ir aktoriai, prabangios parduotuvės savininkas.

Tapti klubo „Snctm“ nariu rekomenduoja ir „Oskaro“ bei Auksinio gaublio laureatė G.Paltrow.

Aktorė savo interneto tinklaraštyje neseniai paskelbė pokalbį su „Snctm“ savininku.

Tad ar verta abejoti, kad ji pati jame lankosi? Ar gali būti, kad žvaigždė reklamuoja tai, ko nėra išbandžiusi? Holivude kalbama, kad šiame klube aktorė šėlo su TV prodiuseriu Bradu Falchuku.

Esą tarp svečių buvo pastebėta ir neseniai išsiskyrusi, dėl vaikų globos aršiai kovojanti garsenybių pora. Čia jie pamiršo savo vaidus.

Skeptikų teigimu, nė viena ekrano garsenybė nesiryžtų tokiai avantiūrai. Esą net ir užsidengusios veidus neįmantriomis kaukėmis jos būtų atpažįstamos.

Kita vertus, nereikia pamiršti, kad žmonės, kurie gali turėti viską, neatsispiria troškimui pajusti kai ką neįprasto, itin kaitinančio vaizduotę ir kraują.

Argi ne taip nutiko Hugh Grantui (56 m.)? Iš Didžiosios Britanijos kilęs aktorius, įkopęs į šlovės viršūnę, merginų dėmesio tikrai nestokojo, bet buvo nutvertas tamsiame skersgatvyje automobilyje su prostitute besimėgaujantis oraliniu seksu. Už tai buvo suimtas.

Vėliau aktorius aiškino, kad jį visada traukė netradiciniai meilės žaidimai.

Būtent apie tai G.Paltrow tinklaraštyje kalbėjo ir „Snctm“ savininkas D.Lawneris: „Jau jaunystės metais manyje kunkuliavo stipri seksualinė energija. Nors visada troškau mylėti tik vieną moterį, ši energija to neleido.“

Iš Kalifornijos kilęs hipių vaikas gražuolis D.Lawneris yra ragavęs modelio, fotografo duonos, mėgo naktinį Holivudo gyvenimą.

Jis buvo kelių restoranų ir barų savininkas, tačiau patyręs bankrotą su žmona persikėlė gyventi į Balį. Apsukrus vyras ten ėmė rengti vakarėlius turtingiems dykaduoniams. Beveik visuomet jie baigdavosi orgijomis.

Grįžęs į Los Andželą D.Lawneris pradėjo organizuoti kaukių balius – ši pramoga sulaukė didžiulio dėmesio, o galiausiai įkūrė „Snctm“. Pašėlti šiame klube – nepigus malonumas. Staliukas porai kainuoja 2500 JAV dolerių.

Gėrimai įskaičiuoti. Jei norite vietos prie baseino, teks papildomai pakloti dar 950 dolerių.

Didelės nuolaidos taikomos tiems, kas įsigyja metinį abonementą. Galimybė dalyvauti visose kas mėnesį rengiamose klubo šventėse gali kainuoti vos 10 tūkst. dolerių. Tiesa, jeigu norėsite gauti geresnes vietas, turėsite sukrapštyti penkis kartus daugiau.

Klubo šeimininkas D.Lawneris planuoja plėsti veiklą. Pavyzdžiui, pasiūlyti keliones su „Snctm“ ir šventę surengti jachtoje. Arba – Paryžiuje, Maskvoje.

Klubo populiarumas nuolat auga. Kartais į pobūvius nepatenka net ir tie, kurie pasirengę plačiai praverti piniginę.

Mat taisyklėse numatyta, kad vienu metu klube negali linksmintis daugiau nei 99 svečiai.

Kai D.Lawneris pavargo tik rengti orgijas ir ryžosi pats jose dalyvauti, jį paliko žmona.

Moteris pasiėmė visus tris jųdviejų vaikus ir išsikraustė.

Užtat D.Lawnerio garaže stovi naujas „Aston Martin Vantage GT“. Prabangus automobilis turėtų šiek tiek paguosti dėl subyrėjusios šeimos. Juk tai Holivude laikoma puikiais mainais.

Aistros liejasi laisvai

Tarp svingerių – nemažai žinomų žmonių.

Tai, kad yra svingeriai, neslepia aktoriai sutuoktiniai Megan Fox (30 m.) ir Brianas Austinas Greenas (43 m.), Jada Pinkett Smith (45 m.) ir Willas Smithas (48 m.), Rachael Ray (48 m.) ir Johnas Cusimano (49 m.).

Demi Moore (54 m.) yra prisipažinusi, kad į svingerių vakarėlius traukdavo su trečiuoju vyru Ashtonu Kutcheriu (38 m.).

Patyrę svingeriai yra amerikiečių atlikėja Pink (37 m.) ir jos vyras motociklininkas Carey Hartas (41 m.).

Britų aktorius Alanas Cummingas (51 m.) yra prisipažinęs, kad būdamas 16 metų nekaltybę prarado per svingerių vakarėlį.

Apie amerikiečių hiphopo atlikėją, prodiuserį T-Pain (31 m.) ir jo žmoną Amber Najm (35 m.) seniai sklandė kalbos, esą pora linksminasi svingerių vakarėliuose. Galiausiai vyras prisipažino: „Taip, mes su žmona mėgstame pasikviesti į lovą merginų.“

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.