Laisva rėžė iš peties: „Aš nešoku, nes būčiau kaip karvė ant ledo“

Legendinis LNK muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ su žiūrovais sveikinsis vos sutikus Naujuosius – jau patį pirmąjį 2017-ųjų vakarą. Šį sekmadienį visų duetų laukia ne tik dar vienas išlikimo vakaras, bet ir kita nemaža staigmena – komisijoje atlikėją Rūtą Ščiogolevaitę pakeitė praėjusio sezono projekto nugalėtoja Laisva.

Donata Gutauskienė-Laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2016, 11:40 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:19 PM

Naujoji komisijos narė laidoje išties įnešė nemažai sąmyšio, o jos komentarai dažnai itin išsiskirdavo. Nevaržomą atvirumą ji pademonstravo jau po paties pirmojo pasirodymo – Gabrielės Martirosianaitės ir Jurijaus Veklenko dainos „Nauji metai“, kurią jie atliko šokdami argentinietišką tango.

„Tie, kas mane pažįsta, žino, kad aš esu paprasta kaimietukė ir sakau taip, kaip man atrodo. Dažniausiai žiūrėdama pasirodymus vadovaujuosi tuo, ar emocija iki manęs atėjo, ar ne. Todėl dabar norėčiau tiesiog pasakyti, ką aš pasižymėjau“, – pradėjo savo kalbą Laisva.

„Aš sau pasirašiau taip: man jūsų šokis atrodė kaip prisidirbus į kelnes, – visų nuostabai rėžė atlikėja. – Neįsižeiskite, bet aš vadovaujuosi nuostata, kad jeigu negali padaryti idealiai, tai geriau nedaryti visai. Aš, pavyzdžiui, ir nešoku, nes žinau, kad jeigu šokčiau, tai būčiau kaip karvė ant ledo. Tai šiuo atveju man atrodo, kad jūsų šokis net tam tikromis vietomis net trukdė Gabrielei dainuoti. Manau, jei būtum nešokus, o tiesiog dainavus, būtų buvę žymiai geriau“, – atvirai kalbėjo Laisva.

Pagyras įpratusi girdėti G. Martirosianaitė klausydama Laisvos kritikos įstengė tik vos šyptelėti nudelbusi akis. Išgirdęs, kokį įvertinimą porai skyrė Laisva, nesusiturėjo net laidos vedėjas Mantas Stonkus. „Oho, jau seniai neturėjome tokių balų laidoje“, – pakomentavo jis. Likę komisijos nariai taip pat mėgino bent minimaliai užglaistyti Laisvos kritiką, tačiau paneigti negalėtų niekas – šitokio atvirumo prie komisijos stalo „Žvaigždžių duetuose“ nebuvo jau seniai.

Ar žiūrovai sutiks su aštria praėjusio sezono nugalėtojos Laisvos kritika? Projektui vis labiau artėjant prie didžiojo finalo, kiekvienas taškas duetams yra be galo svarbus. Ar gali būti, kad G. Martirosianaitei ir J. Veklenko šis išlikimo vakaras bus lemiamas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą