Cher, Halle Berry ir kitos įžymybės tikina: „Susidūrėme su vaiduokliais“

Vaikai tiki Kalėdų Seneliu, o kai kurie suaugusieji yra šventai įsitikinę, kad egzistuoja vaiduokliai. Apie susidūrimą su antgamtinėmis jėgomis pasakoja nemažai garsių aktorių ir dainininkų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Cher, H.Berry ir M.Cyrus tikina, kad yra susidūrę su vaiduokliais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cher, H.Berry ir M.Cyrus tikina, kad yra susidūrę su vaiduokliais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 30, 2016, 5:01 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:07 PM

Mistika bei paranormaliais reiškiniais atlikėja ir aktorė Cher (70 m.) susidomėjo 1986 metais slidinėjimo kurorte tragiškai žuvus jos pirmam vyrui Sonny Bono. Jam buvo 62 metai.

Išsiskyręs su Holivudo žvaigžde Sonny buvo dar tris kartus vedęs, tačiau su ja visada palaikė itin šiltus santykius.

Netikėta buvusio sutuoktinio mirtis paliko gilią žaizdą Cher širdyje. Gėlą dainininkė bei aktorė ėmė gydyti mistiniu būdu ir tvirtina iki šiol bendraujanti su didžiąja gyvenimo meile. Su anapusiniu pasauliu susisiekti jai esą padeda mediumas Jemesas Van Praaghas.

Amerikiečių dainininkė Miley Cyrus (24 m.) yra pasakojusi, kad kartą savo buto Londone vonios kambaryje išvydo mažo berniuko vėlę.

Jis sėdėjo ant vonios krašto ir nerūpestingai mosikavo kojomis. Išsigandusi Miley spruko iš namų.

Amerikiečių aktorius, filmų prodiuseris Nicolas Cage’as (52 m.) 2007 metais Naujajame Portlande įsigijo dvarą už 3,45 mln. JAV dolerių ir iškart pasigailėjo.

Dvarą XIX amžiuje pastatė viena didžiausių Amerikos siaubūnių Delphine LaLaurie. Ši turtuolė iš savo juodaodžių vergų tyčiojosi ypač žiauriai.

Tiesa apie dvarininkės piktadarystes išaiškėjo 1834 metų balandžio 10-ąją, kai užsiliepsnojo dvaro virtuvė. Atskubėję ugniagesiai rado du vergus, prirakintus prie viryklės. Jie rizikuodami gyvybe sukėlė gaisrą, bet tikėjosi, kad bus išgelbėti.

Ugniagesiai palėpėje rado daugybę suluošintų vergų. Kai kurie jų buvo mirę. Vienas vyras buvo tapęs nesėkmingos lyties keitimo operacijos auka, o ankštame narve lindėjo moteris, kurios kojos ir rankos buvo sulaužytos ir paliktos suaugti taip, kad primintų krabą.

Dar vienai moteriai buvo nupjautos galūnės ir aplink kūną apvyniota oda taip, kad ji primintų vikšrą. Visiems kaliniams buvo užsiūtos burnos.

D.LaLaurie, sužinojusi apie gaisrą, pabėgo. Moters daugiau niekas nematė.

N.Cage’as sakė, kad pastate vaidenasi, todėl nepavykdavo užmigti. Jis su palengvėjimu atsipūtė, kai dvarą pavyko parduoti.

Dainininkė Lady Gaga (30 m.) vaidino mistinio TV serialo „Amerikietiška siaubo istorija“ penktajame sezone. Atlikėjos herojė nuolat susidurdavo su įvairiais paranormaliais reiškiniais.

Iš šalies atrodė, kad ekstravagantiškoji scenos deivė visiškai nebijo anapusinio pasaulio vaizdinių. Vis dėlto tas vaidmuo Lady Gagai buvo sunkus psichologiškai.

Dainininkė buvo įsitikinusi, kad ją persekioja vaiduoklis, vardu Ryanas. Dėl to ji net pasisamdė vaiduoklių medžiotojus.

Visos Lady Gagos kančios atsipirko su kaupu – už vaidmenį šiame seriale ji pelnė Auksinį gaublį.

Trilogija „Žiedų valdovas“ išgarsėjęs Naujosios Zelandijos režisierius Peteris Jacksonas (55 m.) yra sukūręs ir kelias siaubo komedijas.

Vaiduokliai į kino grando gyvenimą esą pasibeldė ekranuose pasirodžius jo režisuotam mistiniam trileriui „Siaubūnai“.

P.Jacksonas pasakojo, kad kartą viešbučio kambaryje išvydo senos moters vaiduoklį, kuris netrukus prasmego sienoje.

Viešbučio darbuotojai kūrėjui paaiškino, kad tai galėjo būti vienos aktorės, kuri čia nusižudė sulaukusi kritikos, vėlė.

Amerikiečių aktorė Halle Berry (50 m.) kartą turėjo įkūnyti kolegę Dorothy Dandridge (1922–1965), mirusią mįslingomis aplinkybėmis.

Rengdamasi vaidmeniui ji namo parsinešė herojės suknelę. Vėliau aktorė pasakojo, kad kambaryje, kuriame laikė drabužį, nuolat girdėdavo keistą šurmulį.

Kai H.Berry pirštų galiukais įsėlindavo į patalpą, triukšmas liaudavosi.

D.Dandridge buvo pirmoji afroamerikietė aktorė, nominuota „Oskarui“ už vaidmenį filme „Carmen Jones“. Tai įvyko 1954 metais.

Amerikiečių aktorė Carrie Fisher (60 m.), išgarsėjusi princesės Lėjos vaidmeniu trilogijoje „Žvaigždžių karai“, irgi teigia turinti bendravimo su antgamtinėmis būtybėmis patirties.

Kurį laiką C.Fisher artimai draugavo su politiku respublikonu Gregory Stevensu.

2005 metais vyras buvo rastas negyvas aktorės viloje. Mirties priežastis – narkotikų perdozavimas ir lėtinė širdies liga.

C.Fisher tvirtino po tragiškos nakties namuose nuolat jaučianti mylimojo buvimą – įsijungia ir išsijungia šviesos, sklinda įvairūs garsai.

Amerikiečių aktorė Kate Hudson (37 m.) teigia, kad ją nuolat lanko dvi mirusios prosenelės. Galimybę matyti vaiduoklius K.Hudson vadina likimo dovana.

Aktorė pasakojo, kad jos santykiai su anapusiniu pasauliu puikūs, kaip ir jos partnerio juostoje „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ Matthew McConaughey (47 m.). Pastarasis įsitikinęs, kad mėlyna migla, sklandanti jos namuose, – vaiduoklių draugiškumo ženklas.

Kai kurios garsenybės su siaubu pasakoja apie susidūrimą su vaiduokliais, bet to nepasakysi apie dainininkę Demi Lovato (24 m.). Amerikiečių atlikėja įsitikinusi, kad jos sodyboje seniai gyvena vaiduoklis – mergaitė, vardu Emily.

Demi motina pasakojo, kad dukra dar vaikystėje su ta mergaite žaisdavo ir kalbėdavosi.

Kartą Demi dėmesį patraukė keista trajektorija laiptinėje sklandantis balionas, bet tokie anapusinio pasaulio vaizdiniai jos visiškai negąsdina.

Grupės „The Rolling Stones“ vokalistas Mickas Jaggeris (72 m.) ne kartą pasakojo, kad šeimos sodyboje Prancūzijoje irgi gyvena vaiduokliai.

Rokerio vaikai Elizabeth ir Georgia matė vaiduoklius, o mažasis Gabrielis esą su vienu iš jų net kalbėjosi.

M.Jageris mano, kad to priežastis – sode palaidoti ankstesni sodybos šeimininkai, žuvę per Prancūzijos revoliuciją.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.