Laidos filmavimo metu vedėja Vaida Skaisgirė sužibėjo elegancija

Pirmąją naujųjų metų dieną, šį sekmadienį, TV3 žiūrovų laukia išskirtinė premjera –gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ pirmoji laida.

Naujos laidos „Raudonas kilimas“ filmavimo metu vedėja V. Skaisgirė sužibėjo elegancija.<br>A.Mažylio nuotr.
Naujos laidos „Raudonas kilimas“ filmavimo metu vedėja V. Skaisgirė sužibėjo elegancija.<br>A.Mažylio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 9:49 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:12 PM

Naujos laidos vairas patikėtas prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovei Vaidai Skaisgirei, kuri jau pirmojo filmavimo metu sužibėjo moteriška elegancija.

Vilniaus širdyje įsikūrusiame „Šekspyro“ viešbutyje vykusiame filmavime laidos stilistas Joringis Šatas parinko neeilinį drabužių ansamblį – vestuvinių ir proginių drabužių kūrėjos, dizainerės Aurelijos Beliakaitės kurtą ilgo žemę šluojančio baltos spalvos sijono ir švarkelio ansamblį bei perlais dekoruotą liemenėlę.

Daugiau nei prieš metus televizijos eteryje kaip projektų ir laidų vedėja debiutavusi moteris tikina, kad tokiais apdarais puoštis jai vienas malonumas. Tačiau pabrėžia, kad kasdienai renkasi kuklesnį įvaizdį.

„Televizijoje svarbu viskas – nuo turinio iki vizualumo. TV projektų stilistai turi gerai pasistengti, kad žiūrovų nenuviltų vaizdas ekrane. Pirmajame filmavime panaudotas A.Beliakaitės kostiumėlis – fantastiško grožio, su juo jaučiausi labai gerai. Tiesa, kasdien mano stilius daug paprastesnis ir sportiškesnis“, – pasakoja V.Skaisgirė.

Premjerinės gyvenimo būdo laidos herojais tapo su žurnalistais atvirauti nelinkusi viena gražiausių ir tvirčiausių šalies porų Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai.

Laidą vedanti ir prodiusuojanti V.Skaisgirė sako, kad krepšininkas ir jo gražuolė žmona bus kaip niekada atviri.

Jiedu atskleis, kaip Kšištofas pasipiršo savo žmonai, kaip jų santykius sutiko poros artimieji. Sausio 1-osios vakarą laidos žiūrovai išvys dar niekada niekur nerodytus poros vestuvių kadrus.

Profesionali naujosios laidos „Raudonas kilimas“ komanda žada, kad iš karto nuo naujųjų metų kiekvieną savaitę TV3 žiūrovų lauks atviri ir nuoširdūs pokalbiai su Lietuvos ir užsienio garsenybėmis.

Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.