Kova „X Faktoriuje“: projektą paliko Simona

Populiariausias TV3 televizijos projektas „X Faktorius“ kiekvieną sekmadienį prie ekranų pritraukia daugybę žiūrovų. Tai tarsi sekmadieninis ritualas, kuris tiek dalyviams, tiek žiūrovams suteikia daug adrenalino ir pasiglemžia daug nervų. Įtempta savaitė ir dar įtemptesnė jos pabaiga.

Kova „X Faktoriuje“ tęsiasi.<br>T.Bauro nuotr.
Kova „X Faktoriuje“ tęsiasi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-01 19:20, atnaujinta 2018-02-09 19:54

Tačiau ko nepadarysi dėl didelio populiarumo. „X Faktoriaus“ teisėjų sąstatas nuo pernai metų nepakito – dalyvius ne tik vertina, bet ir moko dainininkai Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Praėjusią savaitę projektą paliko Paulius, o šią savaitę dėl teisės likti projekte kovojo Sauliaus Prūsaičio auklėtinė Paulina ir Samo auklėtinė Simona. „X Faktoriaus“ teisėjai nusprendė, jog projektą turi palikti Simona.

Šeštoje „X Faktoriaus“ laidoje pasirodė ir toliau dėl nugalėtojo titulo kovėsi šie projekto dalyviai: „Golden Age“, Iglė, Mindaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.