Natalija Bunkė: „Manęs nė vienas vyras niekada neišlaikė“

Atrodo, kad dainininkė N.Bunkė (33 m.) gimė po laiminga žvaigžde. Viskas, ko moteris imasi, eina tarsi sviestu patepta. Vis dėlto ir jos gyvenime buvo dienų, kai piniginėje šimtas eurų, o artimiausias koncertas numatomas tik po mėnesio, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

N.Bunkė prie honorarų pinigų prisiduria kurdama dirbtinių gėlių puokštes.<br>T.Bauro nuotr.
N.Bunkė prie honorarų pinigų prisiduria kurdama dirbtinių gėlių puokštes.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2017-01-01 09:56, atnaujinta 2018-02-09 19:57

Merginų grupių, kuriose N.Bunkė dainuoja, koncertas kainuoja du tūkstančius eurų. O jei kas nors norėtų, kad ji pareklamuotų kokią nors prekę, paprašytų ne mažiau nei penkių šimtų.

N.Bunkei, ko gero, reikėjo būti verslininke. Ji pati ne kartą yra prisipažinusi, kad tam turi uoslę.

Sėkmingai gyvuojančią merginų grupę „Pop Ladies“ sukūrusi moteris neseniai atgaivino ir savo seną grupę YVA.

Negana to, Natalija dar spėja dalyvauti tokiuose TV konkursuose kaip „Žvaigždžių duetai“, reklamuoti įvairias prekes ir paslaugas, siūti drabužius, rūpintis penkerių metų sūnumi Kristupu, o neseniai pradėjo kurti dirbtines puokštes namams puošti.

„Neįsivaizduoju savęs, raudančios dėl to, kad neturiu pinigų ar darbo. Mes visi turime galvą ant pečių, todėl nesuvokiu, kodėl lietuviai taip dažnai mėgsta verkšlenti dėl blogo gyvenimo, bet nieko dėl to nedaro“, – stebėjosi N.Bunkė LNK laidoje „Nuo... Iki...“.

Vis dėlto visai neseniai buvo dienų, kai Natalijos piniginėje švilpavo vėjai, o koncertų, už kuriuos gautų honorarą, stigo. Tuomet Natalijai teko susimąstyti, iš kur gauti pinigų.

Moteris sugalvojo, kad gali pardavinėti savo kuriamas orchidėjų puokštes, kainuojančias daugiau nei šimtą eurų.

Tikriausiai daugelis mano, kad išvaizdžioms pramogų pasaulio moterims lengva: pakanka susirasti turtingą jaunikį ir jau galima mėgautis puikiu gyvenimu. Vis dėlto Natalija tvirtino, kad niekada nėra pasinaudojusi savo mylimųjų banko sąskaitomis. Gal ji žino gudrybių, kaip vyrus priversti ką nors nupirkti?

„Oi, ne! – susiraukė Natalija. – Ne, mielieji, man nieko pirkti nereikia. Jeigu reikės, aš jums nupirksiu. Dažniausiai taip ir būdavo.“

Ar ji išlaikė savo vyrus? „Ne, ne, jokiu būdu nenoriu taip sakyti, – gynėsi moteris. – Tiesiog manęs nė vienas vyras niekada neišlaikė. Jeigu vyrui reikės pagalbos, geriau aš padėsiu. Man nė vienas nenupirko nei automobilio, nei namų.

Na, taip, butas, kuriame gyvenu, pirktas sūnui Kristupui. Kai Danielius (buvęs antrasis N.Bunkės vyras. – Red.) išmokės paskolą, butas turės būti perrašytas Kristupo vardu.

Mano indėlis – tik visas interjeras. O aš turiu pusę namo Klaipėdoje.“

Nuo vaikystės Natalija buvo mokoma užsidirbti, visuomet žinojo pinigų vertę. Paauglystėje ji su tėvais prekiavo Kauno turguje – pardavinėdavo ir savo siūtus drabužius.

„Keturiolikos metų iš susitaupytų pinigų nusipirkau muzikos centrą. Tai nėra mažai“, – didžiuodamasi prisiminė moteris.

Natalija teigė, kad būti populiarios grupės nare nėra lengva: negali susirgti, išvykti ilgų atostogų tuomet, kai visi atostogauja. Scenoje turi spindėti, gerai atrodyti, tavo balsas turi puikiai skambėti, nesvarbu, kada kėleisi ir kiek kilometrų važiavai.

Kiek kainuoja pasisamdyti grupę, kurioje dainuoja N.Bunkė?

„Du tūkstančiai eurų plius PVM, – neslėpė dainininkė. – Klubai mūsų neįperka, tokių sumų nemoka, bet turime kelis koncertus per savaitę.“

Atrodytų, pinigai įspūdingi: du trys koncertai po du tūkstančius eurų per savaitę, ir per mėnesį susidaro nemenka suma. Retas Lietuvoje tiek sugeba uždirbti.

Vis dėlto Natalija prisipažino, kad karjeroje yra buvę tokių koncertų, kai nei du, nei trys, nei keturi tūkstančiai eurų neatpirko užplūdusių emocijų.

„Žiūrovams visai nesvarbu, ar tau skauda, ar bloga, ar žlunga tavo šeima, – kalbėjo du kartus išsiskyrusi moteris. – Gauni į telefoną nuotrauką, kurioje tavo vyras su kitomis moterimis, o čia nuskamba kvietimas į sceną. Dedi telefoną ir eini dainuoti. Nors žemė slysta iš po kojų, susiimi ir darai tai, ko iš tavęs tikisi.

Turiu tokį posakį: „Jei tau nuspiria karūną, mieloji, užsidėk ją ir eik pakelta galva.“

Karjera N.Bunkei sekasi puikiai – idėjų jai netrūksta net tuomet, kai kokia nors veikla baigiasi. O štai asmeninis gyvenimas niekaip nesusiklosto. Pirmoji santuoka su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi (39 m.) iširo. Su verslininku ir sūnaus Kristupo tėvu D.Bunkumi (40 m.) Natalija buvo susituokusi kiek daugiau nei dvejus metus.

O šią vasarą pasirodė žinių apie dramatiškas Natalijos ir dabar jau buvusio draugo krepšininko Vilmanto Dilio (29 m.) skyrybas.

Vyras įsiveržė į Natalijos namus Klaipėdoje, kuriuose tuomet buvo D.Bunkus su sūnumi. Neblaivus V.Dilys surinko visas Natalijos dirbtines orchidėjas, apipylė jas degiuoju skysčiu ir padegė. Natalija paviešino vaizdo įrašą, kuriame nufilmuotas neblaivaus krepšininko siautėjimas.

Kodėl nepavyko dvi santuokos? „Dėl skirtingų požiūrių, – paaiškino Natalija. – Pirmoji nepavyko dėl to, kad būdama per jauna, per kvaila leidau sau šiek tiek per daug. O antroji santuoka, tiesą sakant, buvo pasmerkta. Net tuokdamiesi įtarėme, kad kartu negalėsime gyventi – abu vienodi, abu ugnis, abu sukeliame gaisrą.

Abu sutarėme, kad nemanipuliuosime vaiku. Mano ir Danieliaus santykiai yra viena, o mano ir jo santykiai su Kristupu – kita. Nesvarbu, ar mes sutariame, ar ne, dėl vaiko privalome sutarti.“

Danielius nupirko butą, kuriame dabar gyvena Natalija su sūnumi. Dainininkė ne kartą viešai yra pasakojusi, kad jis rūpestingas tėvas, tad abu dalijasi sūnaus globa.

Tačiau žiniasklaidoje nuolatos pasirodo straipsnių apie Danieliaus ir vis jaunesnių merginų nuotykius: D.Bunkus ir tuomet 23-ejų Justina Stambrauskaitė, D.Bunkus ir tuomet vos 21 metų sulaukusi Viktorija Siegel.

Paklausta, kodėl Danielių traukia jaunos merginos, Natalija klausimą peradresavo jam: „Paklauskite jo. Nors kodėl ne? Jis – keturiasdešimtmetis verslininkas, nori linksmintis, kodėl jam nenusipirkti jaunos mergaitės?“

N.Bunkė tvirtino kol kas neturinti laiko asmeniniams santykiams. Moteris pavargo nuo to, be to, stipriai nudegė.

„Dabar gyvenu sau. Niekas nekvaršina galvos ir netrukdo. Be to, didžiausius darbus padarau tuomet, kai man nuspirta karūna. Kitos puola į neviltį, o aš atsikeliu iš ryto ir paklausiu savęs: kas yra, mergyte? Tu 33 metų, atrodai puikiai, turi viską: sūnų, puikią karjerą, darbo iki kaklo. Dirbk tą darbą ir laimingai gyvenk.“

Nėra tik artimo žmogaus šalia. Bet ateis laikas ir jis atsiras – visai neskubinu įvykių. Viskas savo laiku ir savo vietoje“, – vilties rasti asmeninę laimę nepraranda viena garsiausių Lietuvos pramogų pasaulio moterų.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.