Prabilo nepilnametė milijonieriaus Aarono Perezo mylimoji: „Tėvams buvo šokas“

Lietuvoje dar neregėto masto meilės skandalas – milijonierius iš JAV Aaronas Perezas įsimylėjo šešiolikmetę lietuvę Urtę. Mergina pasakojo, kad viskas prasidėjo nuo nekaltos žinutės.

Milijonierius Aaronas Perezas ir jo mylimoji Urtė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Milijonierius Aaronas Perezas ir jo mylimoji Urtė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 10:38 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:35 PM

„Aaronas buvo pirmas, kuris man parašė, niekada nemaniau, kad galėtų būti kas rimto, bet kuo toliau, tuo labiau pradėjom bendrauti“, – kalbėjo Urtė.

Šiuo metu Urtė lanko mokyklą, yra dešimtokė, todėl su savo mylimuoju gali matytis tik per atostogas, be to, mergina atskleidė, kad tai pirma tokia rimta meilė.

Pats milijonierius sako, kad jam jaunas Urtės amžius – nėra problema. Urtė pasakojo, kad tėvai ramiai reaguoja į jos ir amerikiečio draugystę.

„Tėvai supranta, iš pradžių buvo šiek tiek šoko, bet tėvai viską anksčiau žinojo nei spauda, tai problemų nebuvo“, – pasakojo Urtė.

Be to, Aaronas labai patinka Urtės tėvams, jis jau yra juos nusivežęs į Ispaniją.

„Aš myliu jos mamą, tėčio taip gerai nepažįstu. Su mama buvome Madride, Ispanijoje. Buvo geras laikas“, – pasakojo  A.Perezas.

O šias šv.Kūčias milijonierius iš JAV sutiko pas Urtės močiutę Naujojoje Akmenėje.

„Manėme, kad gerai būtų susipažinti ir su kita šeimos puse, mamą pažinojo, buvo susitikę daug kartų, buvo kartu Ispanijoje. O iš tėčio pusės nepažinojo nei giminių, nieko, todėl manėme, kad reikia susipažinti“, – pasakojo Urtė.

Šv.Kūčių vakarą Aaronas bandė valgyti įvairius lietuviškus patiekalus – silkę pataluose ir kitokius tradicinius Kūčių vakaro skanėstus.

Tačiau labiausiai Kūčių vakarą džiaugėsi Urtė, ji iš savo širdies draugo Aarono gavo labai prabangią dovaną – deimantais inkrustuotą laikrodį.

Visą reportažą apie Urtės ir Aarono meilę žiūrėkite laidoje „KK2“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.