Naujame realybės šou – visiškai netikėtas vedėjų trio

Į televizijos eterį kartu su muzikiniu projektu „Aš – superhitas“ grįžta žiūrovų pamėgtas žanras – realybės šou. Iki pat paskutinės savaitės projekto kūrėjai paslaptyje laikė, kas taps naujojo šou vedėjais. Šiandien visos kortos buvo atskleistos ir paaiškėjo, kad projektui diriguos išties netikėtas trio.

Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Naujas televizijos projektas pateikė netikėtumą.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 2:06 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 12:55 AM

Tai televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, dainininkas Vaidas Baumila ir aktorius Marius Repšys.

Projekto kūrėjai pasakoja, kad visus tris naujojo TV3 šou vedėjus žiūrovai išvys kiekvieną šeštadienį tiesioginio eterio metu, kur tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“ bus transliuojamos išlikimo kovos. Žavingajai I.Kavaliauskaitei-Morkūnienei kompaniją šeštadieniais palaikysiantys V.Baumila ir M.Repšys su projekto dalyviais susitiks ir šiokiadieniais.

I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė tikina, kad tokiam pasiūlymui ji negalėjo atsispirti, mat, ji be galo mėgsta tiesioginius eterius. Tačiau moteris juokiasi, kad priimant sprendimą jai teko tartis ir su vyru, renginių vedėju bei organizatoriumi Jogaila Morkūnu.

„Tiesioginiai eteriai man visuomet labai patinka, tad pusę sprendimo priėmiau iš karto. Kita pusė atitenka mano vyrui, jis tik atsiduso, kad ir vėl savaitgaliais netenka žmonos, bet mano sprendimo nevetavo. Tad štai taip paprastai savo šeštadienius paskirsiu muzikai, tikiuosi, kad ji bus gera“, – šypsodamasi kalbėjo realybės šou vedėja.

Pasak I.Kavaliauskaitės-Morkūnienės pasiseks tiems dalyviams, kurie dirbs daug ir nuoširdžiai: „Reikia daug daug ir nuoširdžiai dirbti, pageidautina pakeliui nesusirgti žvaigždžių ligomis, toliau daug dirbti, neriesti nosies, kai sekasi, nedaužyti galvos į sieną, kai nepasiseka, niekada nepamiršti, kad viskas kaip ir televizija yra laikina. Na, ir dar trupučio sėkmės.“

Vyriškoji projekto pusė taps savotiškais dalyvių mokytojais. Jie patars ir kritikuos, o šeštadienio tiesioginių eterių metu atliks tam tikrą komisijos vaidmenį. Dainininkas V.Baumila su projekto dalyvių dešimtuku bendraus muzikiniais reikalais, o visiems gerai pažįstamas aktorius M.Repšys patars aktorystės ir sceninio meno klausimais.

V.Baumila tikina, kad dalyviams projekte teks kaip reikiant paplušėti, nes jis – reiklus mokytojas: „Šiame šou aš būsiu tas racionalusis balsas. Patarsiu dalyviams, kad jie nepasimestų ir neužriestų nosies. Man pačiam tai bus gera patirtis. Aš tikiuosi, kad realybės šou dalyviams patinka dainuoti ir jie nori su tuo sieti savo gyvenimą, nes dirbti tikrai teks. Aš pakankamai reiklus, kai kalbama apie muziką.“

Jam antrino ir ne tik vaidinantis, bet ir repuojantis aktorius M.Repšys: „Visų pirma ant scenos lipančiam žmogui reikia būti charizmatiškam. Jei jis turės vidinį norą dirbti ir charizmą – jam pasiseks. Iš dalyvių reikalausiu daug. Manau, kad būsiu gana griežtas, bet kartu ir draugiškas. Stengsiuosi, kad jie gerai jaustųsi, bet ir padarytų gerą produktą.“

Naują muzikinį realybės šou kuria dvi garsios prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „TymDrym“, tad televizijos vilkų – Rolando Skaisgirio ir Dominyko Kubiliaus susivienijimas žada įdomią ir išskirtinę premjerą. Šio projekto dalyviai viso šou metu dainuos tik gyvai ir tik su gyvai grojančia grupe, o laimėtojas iškeliaus su įspūdingu 10 tūkst. prizu, kurį įsteigė verslo ir kultūros parkas „Gariūnai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.