Po kritikos „TV Pagalbai“ vienas narių pratrūko: „Išlįskit iš savo rūmų ir apsidairykit“

Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose pradėjo plisti žinomų žmonių klausimai, kodėl geriausiu dienos metu – vos baigus darbą ir grįžus namo – televizijos eteryje yra tokios laidos kaip „24 valandos“ ar „TV Pagalba“. Verslininkė Daina Bosas nesusilaikė teigdama, kad televizijos kanalai konkuruoja nebent tik tuo, kas į eterį išleis didesnius „degradus“.

„TV pagalbos“ narys Arnas Švilpauskas pratrūko.
„TV pagalbos“ narys Arnas Švilpauskas pratrūko.
„TV pagalbos“ narys Arnas Švilpauskas pratrūko.
„TV pagalbos“ narys Arnas Švilpauskas pratrūko.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 3, 2017, 6:17 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:14 PM

Tokio požiūrio neatlaikė jau kelintą sezoną „gelbėtoju“ dirbantis Arnas Švilpauskas.

„Grįžau namo po ilgo savaitės poilsio sanatorijoje… Žiūriu, kažkas eilinį kartą mėgina apie save priminti diskutuojant tema: nu kam rodyti tokias laidas kaip TV3 Pagalba!

Atsakau. O kam rodyti gyvenimo būdo laidas, kuriose rodomi turtingų žmonių namai? Prabangios suknelės, kelionės iš įvairių egzotiškų šalių? Kam visa tai rodyti, kai LT daug žmonių vos įstengia susimokėti mokesčius…

Išlįskit iš savo rūmų ir apsidairykit aplinkui! Rodėm, rodom ir rodysim, kol kiekvienas iš jūsų patys imsis padėti kaimynui, giminaičiui ar nepažįstamajam, kol valdžia neprisiims esminių įstatymų, kurie nutrauktų besaikį alkoholio vartojimą, beprasmes pašalpas ir pradėtų rūpintis žmogumi.

O pabaigai noriu paklausti: ponai ir ponios, per praėjusius metus kiek kartų senyvo amžiaus vienišiems žmonėms nuvežėt malkų? Kiek šeimos vyrų ir moterų padėjote išgyti nuo alkoholizmo? Kiek skolų išmušėt kitiems? Kiek žmonų išgelbėjot nuo smurtaujančių vyrų? Kiek vaikų gyvybių išgelbėjot? Kiek kartų privertėte vietinės valdžios atstovus spręsti paprasto žmogaus problemas? Kelioms moterims padėjote atsistoti ir susigrąžinti šeimą? Kiek DNR tyrimų padarėte tiems, kurie buvo išduoti? Kam esat padėję atrasti brolį ar seserį?

Vardinčiau ir vardinčiau… Ir visa tai darau kasdien, kaip ir mano kolegos! O jūs kasdien sėdit ir galvojat… O kam to reikia? Ir tada… sėdu į mašiną ir lekiu į kitą LT galą nusilakuoti nagų!“ – pratrūko A.Švilpauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.