Kylie Minogue neištikimą sužadėtinį išgrūdo su trenksmu

Garsios australų dainininkės Kylie Minogue (48 m.) širdis sudaužyta. Jos išrinktasis Joshua Sasse’as (29 m.) pasirodė esąs neištikimas, todėl artistė jį triukšmingai išvijo iš namų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

K.Minogue ir J.Sasse’as dar neseniai buvo laimingi kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Minogue ir J.Sasse’as dar neseniai buvo laimingi kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Minogue ir J.Sasse’as dar neseniai buvo laimingi kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Minogue ir J.Sasse’as dar neseniai buvo laimingi kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Feb 16, 2017, 1:36 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 11:17 PM

Dainininkės K.Minogue asmeniniame gyvenime vėl juodas ruožas. Ji sužinojo apie sužadėtinio aktoriaus J.Sasse’o neištikimybę. Kai informacija apie tai pasiekė atlikėjos ausis, moteris sukėlė skandalą ir išgrūdo mylimąjį iš namų.

J.Sasse’as suko romaną su 34-erių aktore Marta Milans. Su karštąja ispane Joshua susipažino serialo „Rytojaus nebus“ filmavimo aikštelėje Kanadoje. Šnekama, kad visa filmavimo komanda žinojo apie šią intrigą. Galiausiai gandai pasiekė ir K.Minogue.

„Kylie visiškai sugniuždyta. Ji juk iš tikrųjų manė, kad jis – tas vienintelis“, – pasakojo artistės draugės.

Joshua dievagojosi, kad nutraukė ryšius su Marta, bet dainininkė nenorėjo klausytis sužadėtinio ir parodė jam duris. Dabar Joshua gyvena savo tėvų namuose.

Ketino rinktis vyro pavardę

* K.Minogue ir britų aktorius J.Sasse’as pirmą kartą drauge viešumoje pasirodė 2015-ųjų spalio viduryje per muzikinio teatro spektaklio pristatymą Londone. Jųdviejų nuotrauka žaibiškai apskriejo pasaulį.

* Kylie visiškai netrikdė 20 metų amžiaus skirtumas. „Nemanau, kad tai gali trukdyti santykiams. Aš jaučiuosi laiminga, o tai svarbiausia“, – kalbėjo australė.

* Ji pasakojo, kad jau planuoja vestuvių ceremoniją, o ištekėjusi prisistatys vyro pavarde – ir ne tik oficialiuose dokumentuose, bet ir koncertuos kaip Kylie Sasse.

* Dabar viskas, atrodo, baigta. Kylie netgi nusimovė art deco stiliaus žiedą, kurį padovanojo Joshua per sužadėtuves. Anksčiau ji su šiuo papuošalu niekada nesiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.