Džeimso Bondo vaidmens atlikėjas Danielis Craigas vėl gali tapti viengungis

Britų aktorius Danielis Craigas (48 m.) ir jo žmona Rachel Weisz (46 m.) jau keletą mėnesių gyvena atskirai, bet tai paaiškėjo tik dabar.

D.Craigas ir R.Weisz jau keletą mėnesių gyvena atskirai.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Craigas ir R.Weisz jau keletą mėnesių gyvena atskirai.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 26, 2017, 9:44 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:21 AM

Poros nesutarimai kilo dėl D.Craigo nepasitenkinimo, kad R.Weisz nuolat nėra namuose. Be to, šnekama, kad Džeimso Bondo vaidmens atlikėjas pavydi žmonai sėkmingos karjeros.

Pastaruoju metu „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatės karjeros kreivė vis kyla, pasiūlymai filmuotis veja vienas kitą, o štai D.Craigą prodiuseriai pamiršo.

Pernai jis nenusifilmavo nė vienoje kino juostoje. Danielio šlovė blėsta, o ateitis kine tampa miglota. Dėl to pora nuolat ginčijasi ir galiausiai nutarė kurį laiką pagyventi atskirai.

D.Craigas ir R.Weisz susipažino 2010 metais trilerio „Klastingi namai“ filmavimo aikštelėje. Įsiliepsnojusi aistra buvo tokia karšta, kad abu nedvejodami nutraukė santykius su antrosiomis pusėmis: R.Weisz išsiskyrė su sūnaus Henry tėvu režisieriumi Darrenu Aronofsky, su kuriuo susituokusi gyveno 9 metus, o D.Craigas paliko savo draugę prodiuserę Satsuki Mitchell, kurią, kaip visi manė, ketino vesti.

Tais pat metais D.Craigas ir R.Weisz slapta susituokė – vestuvėse dalyvavo tik keturi žmonės. Draugai manė, kad Danielis ir Rachel laimingai gyvens iki paskutinio atodūsio, tačiau likimas pasisuko kitaip.

Kol kas D.Craigas ir R.Weisz nepradėjo oficialaus skyrybų proceso. Kas žino, gal jie dar susitaikys.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.