Aktorius Robertas De Niro davė pylos išlaidžiai žmonai

Amerikiečių aktorius Robertas De Niro (73 m.) smarkiai susikrimtęs dėl to, kad jo žmona Grace Hightower (61 m.) iki paskutinio cento išleidžia pinigus, kuriuos jis uždirba kino pasaulyje, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

R.De Niro žmona G.Hightower valdo nuostolingai dirbantį kavinių tinklą.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.De Niro žmona G.Hightower valdo nuostolingai dirbantį kavinių tinklą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 6, 2017, 8:23 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 12:06 PM

Garsios poros pinigus suryja kavinių tinklas „Grace Hightower & Coffes of Rwanda“, atidarytas prieš penkerius metus ir dirbantis nuostolingai.

Kaip rašė laikraštis „New York Post“, neseniai R.De Niro liejo apmaudą viename Niujorko Manhatano rajono barų, į kurį buvo užsukęs su žmona.

„Man nereikėtų vaidinti sumautuose filmuose, jeigu tu neišleistum visų mano pinigų“, – garsiai priekaištavo sutuoktinei aktorius.

Tinklas „Grace Hightower & Coffees of Rwanda“ neseniai nutraukė naudingą sutartį su maisto produktų parduotuvėmis „Whole Foods“. Įdomu tai, kad R.De Niro įsteigto Tribeko kino festivalio pagrindinis rėmėjas yra ne jo žmonos įmonė, o kavinių milžinė „Illy“. Holivudo veteranas dažnai kritikuojamas dėl to, kad sutinka vaidinti filmuose, kurie yra antrarūšiai, palyginti su ankstesniais šedevrais. Užtenka paminėti, kad šįmet juosta „Pašėlęs senelis“ ir jame nusifilmavęs R.De Niro buvo nominuoti Auksinei avietei kaip blogiausias filmas ir blogiausias aktorius.

R.De Niro vaidino beveik 100 filmų ir daugybę kartų yra nominuotas įvairioms kino premijoms. Jis du kartus laimėjo „Oskarą“: 1974-aisiais už geriausią antraplanį vyrišką vaidmenį filme „Krikštatėvis II“ ir 1980-aisiais už pagrindinį vaidmenį „Įsiutusiame buliuje“.

Tarp kitų garsiausių jo darbų – vaidmenys filmuose „Taksi vairuotojas“, „Elnių medžiotojas“, „Kartą Amerikoje“, „Roninas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.