Varžovė išrėžė, kaip Monika Katunskytė nuviliojo vyrą ir ką apie ją galvoja

Po ketverių Didžiojoje Britanijoje praleistų metų į Lietuvą grįžo dainininkė Monika Katunskytė (31 m.). Iš Londono į Šiaulius ją parvijo skandalas: moteris įsipainiojo į meilės trikampį, nuviliojo vedusį vyrą, paskui metė jį dėl geriausio jo draugo, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Wangombe tikina, kad M.Katunskytė nuviliojo jos vyrą.
M.Wangombe tikina, kad M.Katunskytė nuviliojo jos vyrą.
T.Bagdonavičiaus ir M.Wangombe penkerius metus trukusi santuoka subyrėjo dėl M.Katunskytės.
T.Bagdonavičiaus ir M.Wangombe penkerius metus trukusi santuoka subyrėjo dėl M.Katunskytės.
M.Katunskytė pradeda naują savo gyvenimo etapą ir rengiasi trečią kartą ištekėti.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Katunskytė pradeda naują savo gyvenimo etapą ir rengiasi trečią kartą ištekėti.<br>G.Šiupario nuotr.
Nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis. Prieš kelis mėnesius dar artimai bendravę M.Katunskytė ir T.Bagdonavičius dabar negali vienas į kitą žiūrėti.
Nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis. Prieš kelis mėnesius dar artimai bendravę M.Katunskytė ir T.Bagdonavičius dabar negali vienas į kitą žiūrėti.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Mar 12, 2017, 2:44 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:29 AM

Prieš kelerius metus M.Katunskytė į Londoną emigravo dėl žlugusio verslo: du jos Šiauliuose įkurti restoranai bankrutavo, ji įklimpo į šimtatūkstantines skolas, o grąžinti jų nebuvo iš ko. Dvejus metus Monika Anglijos viešbučiuose ir fabrikuose dirbo juodžiausius darbus kartais net 16 valandų per parą.

Gyvendama Londone, skaičiuodama kiekvieną viešbučiuose ar fabrikuose uždirbamą svarą Monika labai apsidžiaugė susipažinusi su 5 metais vyresniu Tomu Bagdonavičiumi iš Lietuvos: jis rengdavo koncertus lietuvių restoranuose, rūpindavosi jų įgarsinimu.

Paaiškėjo, kad Tomas ne tik garsininkas, bet ir muzikantas: yra baigęs muzikos mokyklą, groja akordeonu, klavišiniais instrumentais, skambina gitara, pučia trimitą. Gyvendamas Lietuvoje jis grodavo vestuvėse. Tomas supažindino Moniką su kitais šioje srityje dirbančiais žmonėmis ir ji vėl ėmėsi to, ką veikė Lietuvoje, – dainuoti. Netrukus atsirado naujas duetas – Monika ir Tomas.

Koncertų užsakymai tiesiog pasipylė. Kadangi honorarai buvo nemaži, Monika metė kitus darbus. Duetas koncertuodavo kiekvieną savaitgalį, kartu praleisdavo daug laiko, tad nejučia įsižiebė romantiški jausmai.

„Nebuvo tai meilė, kad sakyčiau: „Be tavęs negaliu!“ Ne, tai buvo muzikinis susižavėjimas. Pradėjome dirbti kartu, žmonės mus pamėgo. Jis turėjo ryšių, man tai buvo patogu“, – aiškino Monika LNK laidoje „Nuo... Iki...“.

Tomas buvo vedęs, turėjo žmoną, kurios vardas toks pat kaip Katunskytės – Monica. Iš Kenijos kilusi M.Wangombe ir T.Bagdonavičius susituokę gyveno jau penkerius metus.

„Tikrai gerai gyvenome, ketinome namus pirkti, turėjome gerus automobilius. Monica išsilavinusi, baigusi aukštąją mokyklą, turėjo gerą darbą. Aš irgi turiu gerą darbą, savaitgaliais dar grodavau, taigi nieko netrūko“, – jau kitoje LNK laidoje „KK2 penktadienis“ dėstė ekskavatorininku Londone dirbantis T.Bagdonavičius.

Monica didžiavosi savo vyru, išmokė jį anglų kalbos. Išmokęs angliškai Tomas gavo gerą darbą ir uždirbdavo 700 svarų per savaitę. Labiausiai Monicai patiko, kaip Tomas dainuoja. Patiko ir tuomet, kai pamatė vyrą dainuojantį su Monika iš Lietuvos. Vis dėlto ilgainiui M.Wangombe sunerimo, kad sutuoktinis vis daugiau laiko praleidžia su M.Katunskyte.

„Nuo tada atsirado problemų. Jie susitiko rugpjūtį ir pradėjo dainuoti kartu. Ir jau rugsėjį užmezgė romaną. Tuomet ji pradėjo ieškoti koncertų kuo toliau nuo Londono. Natūralu, kad koncertuodami toli nuo namų jie turėdavo kur nors apsistoti. Kartą pamačiau viešbučio sąskaitą už dvivietį kambarį.

Aš skambinau Monikai. Kas taip elgiasi? Jei vyras vedęs, turi nubrėžti liniją ir tai gerbti. Mes, afrikiečiai, neperžengiame ribos. Jei vyras vedęs ir ant piršto nešioja vestuvinį žiedą, negalima jo liesti, nes gali būti prakeikta“, – LNK studijoje įsikarščiavusi puolė M.Katunskytę jos bendravardė.

M.Wangombe dar labiau pyko, kai grįžęs vyras nepaleisdavo iš rankų telefono ir susirašinėdavo su M.Katunskyte. O vieną dieną ji pamatė į Tomo mobilųjį telefoną atėjusią nuotrauką – ten buvo nuoga M.Katunskytė.

„Ji buvo galvą ir kūną apsivyniojusi rankšluosčiu. Iš fono buvo matyti, kad ji vonioje. Kitoje asmenukėje ji gulėjo ant lovos miegamajame. Kai pamačiau tas nuotraukas, taip supykau, kad išmečiau pro langą Tomo telefoną“, – pasakojo M.Wangombe.

Supratusi, kad vyras mezga romaną, Monica priėmė sprendimą: vieną dieną sukrovė jo daiktus, o kai šis grįžo namo, paspaudė ranką ir palinkėjo sėkmės.

Išmestas iš M.Wangombe namų Tomas nuėjo gyventi pas M.Katunskytę. „Išsinuomojome kambarį. Monika niekur nedirbo, tik savaitgaliais padėdavo dainuoti. Aš dirbau, pinigus taupiau“, – aiškino į painius santykius įsivėlęs vyras.

Pora kartu gyveno, kartu dainavo, viskas buvo taip puiku, kad Monika atsivežė Tomą į Šiaulius parodyti mamai Vitalijai Katunskytei. Bet vos peržengusi slenkstį Monika suprato: Tomas Vitalijai nepatinka.

Du kartus išsiskyrusi ir jau ne vienus metus viena gyvenanti V.Katunskytė puikiai jaučia žmones, todėl perspėjo dukrą, kad ši bėgtų nuo T.Bagdonavičiaus: „Jis man nepatiko – žmogus su kauke. Iš karto pajutau, kad čia ne tas žmogus, kuris skirtas Monikai.“

M.Katunskytė ir T.Bagdonavičius grįžo į Angliją ir vėl daug koncertavo. Tuomet pasirodė, kad Monikos mama Vitalija gal ir teisi: Monika su Tomu koncertuoja, o pinigų kaip nėra, taip nėra – viską pasiima Tomas.

„Aš grįžau be savo uždirbtų pinigų. Mat jis nutarė, kad mums reikia nusipirkti naują autobusiuką „Mercedes“, nes į turimą automobilį netelpa aparatūra. Taip, lengvasis automobilis per mažas aparatūrai gabenti, bet viską galima padaryti pamažu, planuojant.

Jeigu koncertų turime, honorarai neblogi, darykime, plėskime, aš už tai, kad viskas į namus, o ne iš namų. O jis sprendimus priima labai greitai – praneša, kad nupirko automobiliui magnetofoną. Aš sėdžiu ir nesuprantu: kam tas magnetofonas?

Taip mūsų bendrai uždirbti pinigai labai lengvai išplaukė. Negaliu pasakyti, kad iš dainavimo uždirbtų pinigų daug susitaupiau.

Ne, jis puikiai iščiulpė pinigus ir per mane pasidarė karjerą, susipirko aparatūrą. Taip, tuo požiūriu jis puikus verslininkas. Puikus aferistas“, – buvusiam mylimajam rėžė M.Katunskytė.

O štai M.Wangombe atskleidė kitą Monikos ir Tomo nesutarimų priežastį: „Jis pasakė: „Monika, laikas tau susirasti darbą. Tu sėdi namie ir lauki, kol aš parnešiu pinigų.“ Todėl ji Tomą ir paliko. Baigėsi pinigai, baigėsi ir meilė.“

Savo ruožtu T.Bagdonavičius teigė, kad pyktis pradėjo ne dėl pinigų, o dėl to, kad Monika ėmė regzti romaną su kitu vyru – jo geriausiu draugu Deividu Šerpensku.

„Kartą žvilgteliu į padėtą jos telefoną, o ten ateina žinutė: bučinukai. Juos siunčia vienas geriausių mano draugų, kuris lankosi vos ne kiekviename mūsų koncerte. Paskui pamačiau, kad Monika vos neapsikabinusi jam ant kelių sėdi“, – nuoskaudos neslėpė T.Bagdonavičius.

Vieną dieną grįžęs namo Tomas Monikos nerado – ji buvo išskridusi su nauju mylimuoju Deividu į Lietuvą. Taip Monika išdygo priešais motiną su dar vienu draugu ir be pinigų.

Sužinojusi, kad duktė iš Anglijos grįžo tuščiomis rankomis, Vitalija čiupo telefoną ir puolė skambinti Tomui, klausti, kodėl jis apgavęs dukrą. Vietoj paaiškinimo moteris sulaukė įžeidinėjimų krušos.

Maža to, T.Bagdonavičius pats kreipėsi į Lietuvos žiniasklaidą ir ėmė dalyti interviu apie Monikos ydas: neva ji vietoj koncertų mieliau prie baro kilnoja taurę. Pikti įrašai pasipylė ir Tomo paskyroje feisbuke. Tai įsiutino Vitaliją.

„Jis juodina mano dukterį ir mane – įrašus feisbuke visi žmonės skaito, man skambina ir turiu aiškintis nežinia dėl ko. Niekada nebuvau gerianti, niekada nebuvau narkomanė, niekada nebuvau paleistuvė. Kažkokiam pienburniui neleisiu žeminti nei savęs, nei dukters.

Jeigu tas žmogus nesustos, samdysiu stipriausius advokatus ir jis sumokės už garbės ir orumo įžeidimą. Tegul nemano, kad ant durnikės užšoko“, – kaip kirviu nukirto V.Katunskytė.

Taip dramatiškai baigėsi meilės daugiakampis: sugriuvo Tomo ir Monicos santuoka, taip pat jo santykiai su dainininke Monika. Užsimezgė M.Katunskytės ir D.Šerpensko meilė.

„Mūsų santykiai klostosi gražiai. Mes su tuo žmogumi planuojame ateitį. Eisiu ten, kur man gerai, kur mane myli, kur mane gerbia. Aš esu moteris ir ačiū Tomui, kad mane supažindino su Deividu. Dabar esu laiminga, mylima, gerbiama“, – naujais santykiais džiaugėsi du kartus išsiskyrusi ir du vaikus turinti Monika, jau šią vasarą ketinanti ištekėti už Deivido.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.