Melas Gibsonas buvusią mylimąją paliko be stogo virš galvos

Aktorius Melas Gibsonas (61 m.) pardavė prabangų namą, kuriame gyveno jo buvusi mylimoji pianistė Oksana Grigorjeva (47 m.) su septynmete jųdviejų dukra Lucia, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Gibsono ir O.Grigorjevos skyrybos buvo audringos.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
M.Gibsono ir O.Grigorjevos skyrybos buvo audringos.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
M.Gibsono ir O.Grigorjevos skyrybos buvo audringos.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
M.Gibsono ir O.Grigorjevos skyrybos buvo audringos.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Mar 13, 2017, 8:33 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:41 AM

Melas žadėjo leisti O.Grigorjevai gyventi jam priklausančiame name, kol Lucia sulauks pilnametystės, tačiau savo sprendimą pakeitė. Tiesą sakant, taip nutarė teismas, o to priežastis – nenumaldomas O.Grigorjevos apetitas.

Pati rusų pianistė kreipusis į teismą pareiškė, kad 20 tūkst. dolerių per mėnesį alimentų jai nepakanka, ir pareikalavo padidinti išmokas iki 100 tūkstančių.

Esą didžiulės sumos išleidžiamos vaiko apsaugai, darželiui, o ir jai pačiai reikia lėšų, kad galėtų patogiai gyventi. Juk drabužiai, sveikas maistas ir atostogos daug kainuoja.

Teismas sutiko su O.Grigorjevos reikalavimais ir pasiūlė M.Gibsonui padidinti alimentus 10 tūkst. dolerių, tačiau už tai buvusi aktoriaus mylimoji turi grąžinti jam namą. Vilą „Sherman Oaks“ Kalifornijoje ji gavo po skyrybų su dviejų „Oskarų“ ir Auksinio gaublio laimėtoju M.Gibsonu.

Kai O.Grigorjeva pradėjo reikalauti vis daugiau pinigų, aktorius nutarė parduoti nekilnojamąjį turtą.

Artimiausiu metu moteris su dukterimi Lucia turės persikelti į kitą būstą. Oksanai jau kelintą kartą koją pakiša godumas. Iš pat pradžių, kai ji tik nutarė skirtis su M.Gibsonu, apkaltinusi smurtavimu, Melas nesiderėdamas pasiūlė 15 mln. dolerių už taikos sutartį. O.Grigorjeva neapdairiai atsisakė – norėjo gauti kur kas daugiau!

Teismas, dideliam jos nusivylimui, priteisė tik 750 tūkst. dolerių, kuriuos M.Gibsonas turėjo išmokėti per tris kartus, ir dar 20 tūkst. dolerių kas mėnesį alimentų dukteriai.

Galiausiai O.Grigorjeva negavo net numatytos sumos ir dėl to pati kalta. Pasirodo, susigundžiusi pažadėtu honoraru ji sutiko papasakoti Howardo Sterno šou apie nesutarimus su M.Gibsonu. Taip rusė pažeidė susitarimą neviešinti informacijos apie jų santykius, kurį pati buvo anksčiau pasirašiusi. Kadangi aktorius tuo metu buvo spėjęs sumokėti tik pirmą įmoką – 250 tūkst. dolerių, – O.Grigorjeva neteko teisės į likusius pusę milijono dolerių.

O.Grigorjeva pateikė apeliaciją, tačiau teismas praėjusių metų rugpjūtį ją atmetė.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.