Ką dėl politikos teko paaukoti aplinkos ministrui Kęstučiui Navickui?

„Mūsų šalies aplinkos ministras Kęstutis Navickas – kas jis? Kodėl apie dabartinį ministrą nieko negirdime viešojoje erdvėje?“, – intriguoja „Lietuvos ryto“ TV vadovas Linas Ryškus.

L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
L.Ryškus kalbins aplinkos ministrą K.Navicką.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 4:10 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:50 PM

Aplinkos ministras Kęstutis Navickas – šio ketvirtadienio L.Ryškaus vedamo videociklo „Ryškus. Pokalbiai“ svečias.

Laidos vedėjas L.Ryškus garantuoja – tai bus netradicinis pokalbis su ministru: „Kalbėsime ne tik apie politiką. Atskleisime tokias gyvenimo detales ir niuansus, kurių apie ministrus neparodo žinios“.

Pasak L.Ryškaus, galbūt ne visiems teko girdėti, kad šis ministras yra liaudies amatininkas, ne tik pėsčiomis išvaikščiojęs Lietuvą, su bendražygiais pakartojęs grafo Konstantino Tiškevičius IX amžiuje atliktą 900 km mokslinę – kultūrinę ekspediciją Nerimi, bet ir padėjęs įgyvendinti jo šventenybės Dalai Lamos vizitą Vilniuje.

„Ar galima laisvą dvasią išlaikyti einant ministro pareigas? Ką jau paaukojo Kęstutis Navickas ant politikos aukuro? Kas kinta žmoguje, kai prieš tavo vizijas stojasi biurokratijos ir intrigų sienos? Kokie rytai ir vakarai buvo prieš tampant ministru ir dabar?“, – netradicinius klausimus ministrui vardija laidos „Ryškus. Pokalbiai“ vedėjas L.Ryškus. Jau trečią „Ryškus. Pokalbiai“ tiesioginę vaizdo konferenciją stebėkite šį ketvirtadienį 10:00 val. portale www.lrytas.tv. Klausimus pokalbio dalyviams laidos tema galite užduoti straipsnio komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.