Vėl sustreikavo aktoriaus Antonio Banderaso širdis

Antonio Banderaso (56 m.) talento gerbėjus nuliūdino žinia, kad Šveicarijoje poilsiaujančio aktoriaus sveikata netikėtai pablogėjo ir jis atsidūrė klinikoje, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Banderasui vis dažniau prireikia draugės N.Kimpel pagalbos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Banderasui vis dažniau prireikia draugės N.Kimpel pagalbos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2017, 8:46 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 6:24 AM

Aktorius A.Banderasas beveik prieš dvi savaites atvyko į Šveicariją paatostogauti su 37-erių drauge Nicole Kimpel. Antonio ir Nicole, su kuria jis draugauja nuo 2014 metų, puikiai leido laiką, lankė vietos įžymybes.

Atostogas teko nutraukti, nes „Zoro kaukės“ žvaigždė pajuto nepakeliamą skausmą krūtinėje. Sunerimusi Nicole pasirūpino, kad mylimasis atsidurtų artimiausioje ligoninėje. Pasirodė, sušlubavo širdis.

Tai jau antras A.Banderaso širdies sutrikimas šiais metais. Pirmą kartą pasidarė bloga sausio pabaigoje per treniruotę sporto salėje Surėjaus grafystėje Didžiojoje Britanijoje, kur jis dabar gyvena.

Išėjęs iš ligoninės vyras kurį laiką nesirodė viešumoje. Kai po poros savaičių jis vėl pasirodė, smalsuoliai atkreipė dėmesį, kad aktorius, matyt, nebūdamas tikras dėl savijautos nerizikavo sėsti prie automobilio vairo ir patikėjo jį vairuoti Nicole.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.