Iš Angelinos Jolie bandoma atimti vyriausiąjį įsūnį

Kambodžoje gyvenantis 51 metų Monhas Sarathas pareiškė esąs vyriausio A.Jolie įsūnio Maddoxo (15 m.) teisėtas įtėvis, nedavęs leidimo įsisūnyti berniuką.

A.Jolie ir Maddoxas.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie ir Maddoxas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 2, 2017, 3:56 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:04 PM

Holivudo žvaigždė berniuką įsisūnijo 2002-ųjų kovą, kai jam buvo vos metai. Tuo metu ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Billy Bobo Thorntono (61 m.).

Pasak Angelinos, Maddoxo motina mirė per gimdymą ir našlaičio įvaikinimas buvo visiškai teisėtas.

Socialinių tarnybų darbuotojas M.Sarathas tvirtina, kad kadaise nutarė įsivaikinti berniuką ir gavo visus dokumentus, tad tapo jo įtėviu. Dėl asmeninių priežasčių vyras ne iš karto galėjo paimti kūdikį iš prieglaudos, o ten nuvykęs sužinojo, kad jį įsisūnijo Holivudo žvaigždė A.Jolie.

M.Sarathas teigia tuomet išsigandęs, kad nepavyks įveikti tokios įtakingos garsenybės, ir nuleidęs rankas. Kai šįmet Angelina su vaikais atvyko į Kambodžą, vyras nutarė pasinaudoti proga ir susisiekti su ja.

Kas atsitiko vėliau, kambodžietis neatskleidė, tačiau pareiškė labai nusivylęs A.Jolie ir nenorintis daugiau jos matyti. „Vis dėlto norėčiau dar kartą priminti Angelinai, kad esu teisėtas Maddoxo tėvas, o jos vadinamasis įvaikinimas buvo įstatymo pažeidimas!“ – tvirtino M.Sarathas.

Maddoxo įvaikinimo teisėtumas nuo pat pradžių kėlė abejonių. Pirmiausia procedūra atlikta per tarpininkę – agentę Lauryn Galindo, kurios veikla netrukus buvo pripažinta nusikalstama.

L.Galindo buvo apkaltinta gimimo liudijimų klastojimu, įvaikinamų kūdikių motinų vardų slėpimu, jaunųjų kambodžiečių, tapusių užsieniečių įvaikiais, gimimo datos iškraipymu. Už neteisėtą veiklą moteris sėdo į kalėjimą. O A.Jolie per stebuklą pavyko išlaikyti Maddoxą.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.