Aktorės Audrey Hepburn sūnūs dalijasi jos sukneles

Praėjus 24 metams po garsios britų aktorės Audrey Hepburn mirties jos vaikai vis dar bando pasidalyti likusį turtą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Hepburn buvo ne tik kino žvaigždė, bet ir elegancijos etalonas.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Hepburn buvo ne tik kino žvaigždė, bet ir elegancijos etalonas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktorės A.Hepburn sūnūs L.Dotti (kairėje) ir S.Ferreras užsimojo parduoti motinos drabužių ir aksesuarų kolekciją.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktorės A.Hepburn sūnūs L.Dotti (kairėje) ir S.Ferreras užsimojo parduoti motinos drabužių ir aksesuarų kolekciją.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Apr 6, 2017, 5:00 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 9:57 PM

Filmų „Pusryčiai pas Tifanį“, „Atostogos Romoje“, „Mano puikioji ledi“ žvaigždė A.Hepburn mirė 1993-iaisiais nuo vėžio. Jai buvo 63 metai.

Pagal testamentą visus pinigus ir nekilnojamąjį turtą turėjo po lygiai pasidalyti sūnūs Seanas, kurio A.Hepburn susilaukė su aktoriumi Melu Ferreru, ir Luca, kurio tėvas – antrasis vyras psichiatras Andrea Dotti.

Praėjus beveik ketvirčiui amžiaus po motinos mirties S.Ferreras (56 m.) ir L.Dotti (47 m.) nutarė pasidalyti ir tai, ką ji pamiršo nurodyti dokumentuose, – drabužių kolekciją, aksesuarus, nuotraukas bei scenarijus.

Kovo pradžioje įbroliai pagaliau susitarė, pasidalijo likusį kino žvaigždės turtą, o Seanas netgi rengėsi dalį gautų daiktų parduoti aukcione. Bet čia įsikišo A.Hepburn labdaros fondas, kurį po jos mirties įsteigė sūnūs ir paskutinis žvaigždės mylimasis aktorius Robertas Woldersas (80 m.).

Fondo vadovybė apkaltino vyresnįjį aktorės sūnų trukdant organizacijos veiklai ir kreipėsi į teismą. Fondas dažnai rengia A.Hepburn drabužių ir daiktų parodas, o gautas lėšas skiria sunkiai sergantiems vaikams. Jei A.Hepburn sūnūs parduos jos kolekciją, fondas praras nuolatinį pajamų šaltinį ir negalės teikti paramos.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.