Sunku patikėti, kad šios įžymybių poros gyvena kartu

Mitas, kad įžymūs, išvaizdūs ir turtingi vyrai renkasi tik jaunas ilgakojes gražuoles. Meilei nė motais nei išvaizda, nei amžius, nei statusas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

H.Jackmanas ir D.Lee Furness.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
H.Jackmanas ir D.Lee Furness.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
C.Blanchett ir A.Uptonas.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
C.Blanchett ir A.Uptonas.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
J.Momoa ir L.Bonet (dešinėje) su dukra.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
J.Momoa ir L.Bonet (dešinėje) su dukra.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
O.Sarkozy ir M.K.Olsen.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
O.Sarkozy ir M.K.Olsen.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
K.Sh.Smith ir P.Brosnanas.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
K.Sh.Smith ir P.Brosnanas.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
W.Allenas ir S.Y.Previn.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
W.Allenas ir S.Y.Previn.<br>„Scanpix“ / AFP nuotr.
A.Tayloras-Johnsonas ir S.Taylor-Johnson.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Tayloras-Johnsonas ir S.Taylor-Johnson.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
K.Silla ir V.Perezas.<br>AFP / „Reuters“ nuotr.
K.Silla ir V.Perezas.<br>AFP / „Reuters“ nuotr.
A.Gradskis ir M.Kotašenko.<br>AFP / „Reuters“ nuotr.
A.Gradskis ir M.Kotašenko.<br>AFP / „Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

2017-04-08 12:12, atnaujinta 2017-04-14 01:19

Dėl australų aktoriaus Hugh Jackmano (48 m.) dūsauja ne viena gražuolė, bet Auksinio gaublio laureatas jau 20 metų yra laimingai vedęs apkūnią aktorę Deborrą Lee Furness (61 m.).

Poros santykiams nepakenkė net tai, kad nepavyko susilaukti vaikų, – Deborra patyrė du persileidimus. Vėliau jie įsivaikino berniuką ir mergaitę.

„Jau po penkių pirmų pasimatymų buvau tikras: su ja noriu praleisti savo gyvenimą, – sakė H.Jackmanas. – Įsimylėjau ne veidą ar kūną. Man patiko jos charakteris. Nors, aišku, Debi man pasirodė ir labai patraukli.

Manęs netrikdė, kad ji vyresnė. Priešingai, žmona vis įgelia, kad aš esu senas krienas ir bambeklis. Iš tiesų Debi kur kas jaunesnė už mane. Ji moka džiaugtis gyvenimu, jai viskas gniaužia kvapą.

Debi sako, kad esu pernelyg taikus, jai norėtųsi būti šalia romantiško niekšo. Jaučiuosi vyresnis už žmoną, man atrodo, kad turiu ją ginti.“

Pastaruoju metu H.Jackmanui reikia sutuoktinės paramos. Daugiau kaip trejus metus su bazalioma (odos vėžio atmaina) kovojantis aktorius neseniai socialiniame tinkle paskelbė baugią savo nuotrauką ir paaiškino, kad atlaikė jau šeštą operaciją.

Dviejų „Oskarų“ ir trijų Auksinių gaublių laimėtoja australų aktorė Cate Blanchett (48 m.) galėtų sudaryti ilgą gerbėjų sąrašą. Įdomiausia, kad iš visų ji išsirinko juokingos išvaizdos dramaturgą ir režisierių Andrew Uptoną (41 m.).

Menininkai susipažino dirbdami teatre ir iš pradžių nedegė simpatija vienas kitam: A.Uptonas manė, kad C.Blanchett šalta ir užsidariusi, o ši Andrew laikė bjauraus būdo dviveidžiu ir akiplėša.

Kartą svečiuose žaidžiant pokerį A.Uptonas pasakė Cate, kad simpatizuoja jos draugei, o paskui pabučiavo aktorę. Ši pasipiktino.

Po trijų savaičių Andrew pasipiršo ir, daugelio nuostabai, Cate pasakė „taip“. Vestuvės įvyko 1997 metais. Pora susilaukė trijų sūnų, o neseniai įsidukrino mergaitę.

Sutuoktiniai turi bendrą darbo kabinetą ir naudojasi tuo pačiu elektroninio pašto adresu. Cate didžiuojasi, kad jos vyras labai apsiskaitęs ir apdovanotas ypatinga intuicija.

„Andrew yra vienas racionaliausių žmonių, skraidančių padebesiais. Tai asmenybė, kuri sunkiai išsitenka tarp žemės ir dangaus“, – aiškino C.Blanchett.

Buvęs modelis, seksualusis „gelbėtojas“ Jasonas Momoa (37 m.) panašesnis į širdžių daužytoją, o ne į ištikimą sutuoktinį.

Draugų vakarėlyje susipažinęs su smulkute Lisa Bonet (49 m.) Jasonas netrukus tapo romiu šeimos židinio kurstytoju. Aktoriaus netrikdo tai, kad išrinktoji 12 metų vyresnė ir turi dukrą Zoë su dainininku Lenny Kravitzu.

Milžinas ir nykštukė susituokė 2007 metais. Jasonas už žmoną aukštesnis 36 centimetrais. Aktoriai susilaukė sūnaus ir dukters.

Pavyzdingas šeimos vyras J.Momoa šiuo metu visas jėgas skiria vaikų auklėjimui ir budizmui.

Lisai jaunatviškumą padeda išsaugoti ekologiški vaisiai ir daržovės.

Prancūzų bankininkas Olivier Sarkozy (47 m.) ir aktorė Mary Kate Olsen (30 m.) – dar viena sutuoktinių pora, kurios neglumina skirtingas ūgis.

Akivaizdus ir jų amžiaus skirtumas. Galima pamanyti, kad kadenciją baigusio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy brolis vaikšto su dukterimi.

Olivier ir Mary Kate susipažino 2012 metais. Iš pradžių poros jausmų niekas rimtai nevertino, tačiau 2015-aisiais šie skirtingi žmonės įteisino santykius.

Vestuvių puota buvo keista: svečiams buvo išdalyta daugybė cigarečių, kad šie jas rūkydami sukurtų didžiulio debesies įspūdį.

Mary Kate pėdomis seka sesuo aktorė Ashley (30 m.) – draugauja su 20 metų vyresniu režisieriumi Bennettu Milleriu.

Ne viena manekenė tikriausiai pavydi aktorei ir žurnalistei Keely Shaye Smith (53 m.), kuri jau 15 metų susituokusi su legendiniu Džeimsu Bondu Pierce’u Brosnanu (63 m.).

Vienas populiariausių garsiojo agento vaidmens atlikėjų vedė moterį, kuri nė iš tolo neprilygsta toms, su kuriomis ekrane nuotykių patiria jo herojus. Aktorius žmoną myli nepaisydamas jos nereikalingų kilogramų.

P.Brosnanas yra šeimos žmogus. Su pirmąja žmona australų aktore Cassandra Harris (1948–1991) jis buvo susituokęs 11 metų. Cassandra mirė nuo kiaušidžių vėžio.

Našliu tapusiam aktoriui liko C.Harris vaikai iš pirmosios santuokos Christopheris ir Charlotte (pastaroji mirė 2013-aisiais) bei jųdviejų biologinis sūnus Seanas.

Antrąsyk vesti P.Brosnanas ryžosi praėjus dešimtmečiui po Cassandros mirties. Su Keely aktorius turi du vaikus – 17-metį Dylaną ir 13-os Parisą.

Apie žmoną Pierce’as kalba su begaline meile: „Ji yra tobula. Nė neabejoju, kad šią moterį man atsiuntė Dievas. Stengiuosi kiekvieną rytą jai į lovą atnešti pusryčius, patiektus ant gėlių žiedais iš mūsų sodo papuošto padėklo.“

Kultinis režisierius Woody Allenas (81 m.) publiką stebina ne tik filmais, bet ir asmeniniu gyvenimu. Vyras iš pradžių įsimylėjo būsimos žmonos Soon Yi Previn (46 m.) įmotę – aktorę Mią Farrow (72 m.), nors jam nepatiko tai, kad moteris turėjo keturis įvaikintus ir du savo vaikus.

Be to, Mia turėjo daug gyvūnų: šinšilų, šunų, kačių, varlių, žiurkėnų, vėžlių, papūgų ir žuvyčių. W.Allenui, kuris nemėgsta nei vaikų, nei gyvūnų, tai buvo rimtas išbandymas.

Po kelerių metų paaiškėjo, kad Mios įdukrai korėjietei Soon Yi režisierius puoselėja ne visai tėviškus jausmus. M.Farrow paliko W.Alleną, kai aptiko jo darytų nuotraukų su apsinuoginusia Soon Yi.

Režisierius iškart pasipiršo buvusios mylimosios įdukrai. Poros vestuvės įvyko 1997 metais. Su naująja žmona W.Allenas įsidukrino dvi mergaites ir mėgaujasi ramiu šeiminiu gyvenimu.

Britų TV seriale „Ana Karenina“ grafą Vronskį įkūnijęs aktorius Aaronas Tayloras-Johnsonas (26 m.) ir režisierė Sam Taylor-Johnson (50 m.) susipažino filmavimo aikštelėje.

Tuomet 18-metis Aaronas atliko pagrindinį vaidmenį Sam režisuotoje biografinėje dramoje „Būti Džonu Lenonu“.

Aktorius ir režisierė įsimylėjo, po dviejų mėnesių susižadėjo, o 2012 metais susituokė.

Iš pirmos santuokos Sam turi dvi dukras. Su Aaronu moteris taip pat susilaukė dviejų mergaičių. Šiuo metu Wylai Rae šešeri, o Rony Hero – ketveri.

„Nieko gyvenime nėra nuostabesnio už vaikus“, – kalbėjo aktorius.

Kai karštai myli, gali atleisti net didžiausią išdavystę. Po filmo „Fanfanas Tulpė“ premjeros širdžių daužytojo vardą pelnęs šveicarų aktorius Vincentas Perezas (52 m.) modeliui ir scenarijų autorei Karine Sillai (51 m.) atleido netgi tai, kad ji grąžino sužadėtuvių žiedą ir ištekėjo už geriausio jo draugo Gerard’o Depardieu (68 m.).

Dėl audringo ir nenuspėjamo G.Depardieu būdo santuoka truko vos kelis mėnesius. Jau po skyrybų jiems gimė duktė Roxana.

Po dvejų metų Vincentas ir Karine susitiko viename vakarėlyje. Aktorius prisipažino vis dar mylintis buvusią sužadėtinę. Karine grįžo į V.Perezo glėbį. Pora susituokė 1998 metais, susilaukė trijų vaikų.

Meilės trikampis nepaliko žaizdų Vincento širdyje. G.Depardieu jis vis dar laiko geriausiu draugu.

Kadaise V.Perezas buvo užmezgęs romanus su vyresnėmis aktorėmis – Izabelle Adjani (61 m.) ir Catherine Deneuve (73 m.). O dabar jis negaili gražių žodžių sutuoktinei: „Kasmet vis stipriau myliu Karine ir jaučiuosi su ja laimingas. Esu didelis jos talento gerbėjas. Teko skaityti daug scenarijų, todėl galiu pasakyti, kad mano žmona tikrai talentinga.“

Rusijos roko muzikantas, dainininkas ir kompozitorius Aleksandras Gradskis (67 m.) jaunystėje gal ir buvo žavus. Dabar tai akinius storais stiklais nešiojantis apkūnus vyras, kurio plaukai ilgi ir išsitaršę.

Jam pusė Maskvos pavydi dailios gyvenimo draugės. Ukrainiečių kilmės aktorė Marina Kotašenko už išrinktąjį ne tik visa galva aukštesnė, bet ir 33 metais jaunesnė.

Marina ir Aleksandras susipažino gatvėje. 2003 metais važiuodamas automobiliu A.Gradskis išvydo šaligatviu einančią dailią merginą. Muzikantas sustojo ir užkalbino gražuolę.

Ilgakojė šviesiaplaukė garsenybės nepažino, tačiau telefono numerį paėmė. Po dviejų savaičių tuomet dvidešimtmetė studentė paskambino kur kas vyresniam vyrui. Po pirmo pasimatymo jie jau neišsiskyrė. 2014 metais porai gimė sūnus Aleksandras.

Didžiulis metų skirtumas ir tai, kad gyvenimo draugas jau tris kartus buvo vedęs, gražuolės negąsdina.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.