Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė prakalbo apie laiką serialams

Televizinių projektų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė garsėja aktyviu gyvenimu ir net gimus dukrytei suranda laiko kartu su vyru Jogaila pasimėgauti filmais ar serialais. Vis dėlto, žavioji moteris prisipažįsta, kad pagausėjusi šeima privertė išmokti „taupyti“ serijas.

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2017, 2:56 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 2:05 PM

„Esu didelė serialų gerbėjų ir tikrai ne kartą yra tekę žiūrėti juos iki paryčių, tačiau dabar stengiamės pažiūrėti po vieną seriją prieš einant miegoti – tiek, kiek reikia atsipalaiduoti po įtemptos dienos, – sakė TV3 projektų vedėja. – Šiuo metu žiūrime „Jaunąjį popiežių“, tačiau vargiai galima surasti tokį serialą, kurio nesu mačiusi“.

Prisipažinusi apie meilę serialams, I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė išskyrė kultinius „Seksą ir miestą“ bei „Draugus“, kurie ją sužavėjo savo siužetine linija ir paskatino įsimylėti šį žanrą.

„Aš esu iš tų žmonių, kurie renkasi filmą pusę valandos, o, pradėjus žiūrėti, užmiega po 15 min. Turėdama savo mylimą serialą sutaupau laiko filmų pasirinkimui, nes iš karto žinau, ką žiūrėsiu. Be to, jei filmui reikia dviejų valandų, pakanka pusvalandžio peržiūrėti vieną seriją ir gauti gerų emocijų“, – serialų privalumus vardino TV vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.