Ką dabar veikia ir kiek moterų turi „Okna“ žvaigždė Dmitrijus Nagijevas?

Stiprus, žavus, patrauklus, sąmojingas. Visus šiuos epitetus rusai mini apibūdindami aktorių ir TV laidų vedėją Dmitrijų Nagijevą, kuris neseniai atšventė 50-metį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
D.Nagijevas neseniai atšventė 50-metį.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Apr 16, 2017, 8:16 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 5:11 PM

Aktorius D.Nagijevas – viena charakteringiausių ir seksualiausių Rusijos pramogų pasaulio žvaigždžių. Nuo jaunystės prilipęs mačo įvaizdis duoda vaisių iki šiol – žiūrovai mato jį atliekantį vyriškų ir brutalių herojų vaidmenis, sarkastiškai juokaujantį TV laidose, tobulomis kūno formomis stebinantį socialinių tinklų vartotojus.

Be to, Rusijos sekso simbolis yra turtingas – nuolat patenka į „Forbes“ rusiškuosius reitingus tarp brangiausių TV laidų vedėjų.

Dabar uždarbiu D.Nagijevas nesiskundžia, bet ir dirba daug. O kelią į žiūrovų ir TV vadovų širdis teko skinte skintis: būsimas TV šou vedėjas ir stilingiausių vyrų reitingų herojus daug metų apsipirkdavo dėvėtų drabužių parduotuvėse, be to, kentėjo nuo veido nervo parezės (nusilpimo), dėl kurios dabar jo mimika taip patinka žiūrovams.

Šalia Dmitrijaus visada būdavo moterų, kurios palaikė ir mylėjo, nesvarbu, kiek pinigų buvo jo piniginėje, vaidmenų – scenoje ar ekrane.

Ilgiausiai su Dmitrijumi gyveno Ala Ščeliševa, arba Alisa Šer. Sankt Peterburgo radijo laidų vedėja išbuvo D.Nagijevo žmona 18 metų, padėjo jam susikurti brutalaus vyruko įvaizdį, pagimdė sūnų Kirilą, o paskui parašė knygą „Aš buvau Dmitrijaus Nagijevo žmona“, kurioje išliejo širdį pasakodama apie gyvenimą su žvaigžde.

Pasirodo, aktorius nuolat mezgė romanus, kuriuos vadino draugyste ir kurie galiausiai išardė santuoką.

Po skyrybų su A.Šer gandai apie aktoriaus romanus vijo vienas kitą. Dabar jo namuose Pamaskvyje yra šeimininkė – 42 metų Ana Spektor. Ten pat gyvena ir mergaitė, labai panaši į D.Nagijevą.

Artėjant 50-mečiui duodamas interviu Rusijos žiniasklaidai aktorius ir laidų vedėjas išdėstė visą tiesą apie tai, ko nori vyrai, kodėl jie būna neištikimi ir ar sugeba iš tiesų mylėti.

„Būdamas šešiolikos maniau, kad apie moteris žinau viską. Dabar, sulaukęs solidaus amžiaus (kai žirgas jau kritęs, o aš vis dar stoviu kryžkelėje ir nežinau, į kurią pusę sukti), galiu pasakyti, kad nė velnio nežinau ir nieko nesuprantu“, – sakė aktorius.

– Jau kurį laiką esate vadinamas šalies alfa patinu. Kaip reaguojate į tokį titulą? – paklausė žurnalistai D.Nagijevo.

– Sulaukus tokio amžiaus savimeilę glosto bet koks titulas. „Patinas“ – skamba puikiai, o jei dar pridedama „alfa“... Tai suteikia vilties, kad dar galiu retkarčiais išskleisti ant nugaros suglaustus laumžirgio sparnus.

– Ar vyrai verkia?

– Neverkia tik kvailiai. Pirma, kaip paaiškėjo, nuvarvinti ašarą sveika. Antra, jei nesugebi verkti, kaip galėsi pajusti švelnumą, užjausti mylimąją arba vaiką, kai jie susirgs?

Kartais aš nesidroviu pravirkti – mane lengva sugraudinti. Tiesiog negaliu pakęsti filmo „Baltasis Bimas Juodoji ausis“ – pačioje pabaigoje esu kone pasirengęs šokti į tą sunkvežimį ir daryti šuniui dirbtinį kvėpavimą burna į nosį. Tą patį galiu pasakyti apie „Titaniką“ – negaliu pakęsti pabaigos!

– Ar gali vyras visą gyvenimą mylėti tik vieną moterį?

– Apie tai svajoji... Svajoji mylėti vieną moterį, nematyti draugų kapų, bet gyvenimas yra gyvenimas ir jo, niekšo, posūkiai kartais negailestingi.

– Ką daryti, jei į meilę veržiasi rutina?

– To jokiu būdu neturi nutikti. Jei matai, kad nutiks, privalai pamėginti išgelbėti padėtį. Jei nepavyksta – išsigelbėti pats. Jei nėra meilės, viskas beprasmiška. Įprotis – tai ne jausmas.

– Kaip būtų galima užkirsti tam kelią?

– Jei žinočiau, tikriausiai būčiau išgelbėjęs santuoką ir mano gyvenimas būtų susiklostęs kitaip. Kol kas atsakymo į šį klausimą nepavyko rasti, bet aš jo ieškau ir galbūt kada nors parašysiu solidų traktatą šia tema.

– Vadinasi, galima tikėtis, kad kada nors pasirodys D.Nagijevo knyga?

– Gali būti. Esu apdovanotas talentu, taip pat mėgstu užrašytą žodį ir pramanus.

– Kaip moteriai suprasti, kad išrinktojo jausmai blėsta?

– Šia tema galiu daugžodžiauti, bet viskas paprasta: jei liovėtės bučiuotis į lūpas, tai pirmas skambutis.

– Ar visi vyrai laužo ištikimybę?

– Dabar turėtume gilintis į poligamišką arba monogamišką žmogaus prigimtį. Manau, ištikimybę sulaužo ne visi, bet daugelį tų, kurie lieka ištikimi, riboja kokios nors aplinkybės – finansai arba fantazija. Sakau tai išties apgailestaudamas.

– Ar dėl neištikimybės kalti abu?

– Sužibėsiu banalumu, bet iš asmeninės patirties pasakysiu, kad nebūna dūmų be ugnies. Žodis „kaltė“ čia turbūt nelabai tinka, o štai dalis atsakomybės už tai, kad jis eina į šoną, tenka ir jai.

– Ar aktoriaus profesija jums padėjo geriau suprasti moteris?

– Ši profesija gali padėti perprasti moters įpročius, bet sielos gelmė, slypinti už daugiau ar mažiau puikaus biusto, lieka nepažini. Gal taip ir reikia.

– Užbaikite frazę: „Bet kokiomis aplinkybėmis vyras privalo...“

– Išlikti vyras. Banalu, bet taip yra. Kaip išlikti?.. Iki šiol tai aiškinuosi, ieškau algoritmo.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.