Buvusi Johnny Deppo žmona Amber Heard šildosi turtuolio glėbyje

Gandai, kad buvusi aktoriaus Johnny Deppo (53 m.) žmona Amber Heard (31 m.) nusigriebė vieną turtingiausių planetos viengungių, pasitvirtino: jau kelis mėnesius ji bendrauja su korporacijų „SpaceX“ ir „Tesla“ įkūrėju Elonu Musku (45 m.), rašo "Lietuvos ryto" žurnalas "TV antena".

A.Heard ir jos naujasis draugas verslininkas E.Muskas jau neslepia santykių.<br>Nuotr. iš „Instagram“
A.Heard ir jos naujasis draugas verslininkas E.Muskas jau neslepia santykių.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-29 14:52

Naujojo A.Heard draugo turtas vertas 14 milijardų JAV dolerių. Palyginti su šia suma, J.Deppo milijonai atrodo apgailėtinai. Be to, „Karibų piratų“ žvaigždė pastaruoju metu turi finansinių sunkumų, nes brangūs papuošalai buvusiai žmonai, skrydžiai privačiais lėktuvais, Karibų jūroje įsigyta sala pakirto biudžetą.

Amerikiečių verslininkas bandė užmegzti santykius su A.Heard dar 2013 metais, kai ji filmavosi trileryje „Mačetė žudo“. Tuomet E.Muskas nekreipė dėmesio nei į savo santuoką, nei į A.Heard santykius su J.Deppu.

Nepaisant pastangų, E.Muskui nepavyko patekti į filmavimo aikštelę, jis taip pat nesugebėjo įkalbėti režisieriaus Roberto Rodriguezo supažindinti jį su A.Heard. Vėliau, kai „Tesla“ įkūrėjas antrą kartą išsiskyrė, o aktorė paliko J.Deppą, jie pradėjo susitikinėti.

Neseniai verslininkas ir aktorė paviešino savo santykius – įdėjo į socialinius tinklus nuotraukų iš viešnagės Australijos draustinyje „Currumbin Wildlife Sanctuary“ ir vakarienės restorane. Priešais Amber – taurė raudonojo vyno, Elonui ant skruosto – sodrus jos raudonų lūpų dažų atspaudas.

Šia nuotrauka aktorė tarsi paženklino teritoriją ir įspėjo kitas moteris: šis vyras – mano!

Šnekama, kad pora artimiausiu metu ketina susituokti.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.