Paulius Ambrazevičius atskleidė, kiek kainuoja jo įrašas feisbuko paskyroje

Humoristas ir televizijos laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius nepabijojo Indrės Stonkuvienės mesto iššūkio ir sudalyvavo „Tiesa Drąsa“ žaidime, kurį gyvai transliuoja „Labas“ savo „Facebook“ paskyroje.

 Paulius Ambrazevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Paulius Ambrazevičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-05 15:12, atnaujinta 2017-05-05 15:17

Komikas užsirašė ant kaktos, kiek kainuoja jo įrašas „Facebook“ paskyroje, ir atskleidė, kiek reikia patiktukų, kad jo neištrintų. Taip pat žiūrovų pageidavimu buvo priverstas suvalgyti žalią vėdarą, įkvėpus pipirų skaityti tekstą ir skambinti Ramūnui Karbauskiui dėl įstojimo į partiją.

Žaidimo „Tiesa Drąsa“ metu dalyvis renkasi tiesą ar drąsą. Tiesos atveju vedėjas užduoda klausimą ir jei žaidėjas meluoja ar bando išsisukti – gauna specialią užduotį. Tiesą nustato specialus „Labas“ melo detektorius. Dalyviui pasirinkus drąsą, jis iškart turi atlikti užduotį.

Paklausus, kiek kainuoja Pauliaus įrašas „Facebook“ paskyroje, komikas atsakė, kad nebeatlieka tokių paslaugų. Deja, melo detektorius parodė, kad žaidėjas meluoja ir humoristas buvo priverstas ant kaktos žymekliu užsirašyti kainą: „Manęs visada kai bet ko paklausia, kiek kas kainuoja, aš visada sakau 400 eurų plius PVM.“ Šįkart melo detektorius nurodė, kad tai tiesa.

Vėliau televizijos laidų vedėjas atskleidė, kad per 10 savo metų „Facebook“ yra ištrynęs apie 30 nevykusių įrašų. Indrei užklausus, kiek reikia surinkti „patiktukų, kad neištrintų įrašo, Paulius nesigėdijo: „Pas mane žemi standartai, tai koks šimtas.“

Humoristą žaidimo metu kankino ne tik nepatogūs klausimai, bet ir įvairūs iššūkiai, kuriuos Paulius užsidirbo daug meluodamas. Žaidimo pradžioje už melą televizijos laidų vedėjas privalėjo išsitepti ūsus barsuko taukais, per nosį įkvėpęs pipirų skaitė Kristijono Donelaičio „Metų“ ištrauką ir skambino Ramūnui Karbauskiui dėl įstojimo į jo vadovaujamą partiją, neturėdamas ūkininko pažymėjimo. Nepavykus prisiskambinti, savo apmaudą Paulius išliejo „Facebook“ įraše.

Galiausiai, žaidimo pabaigoje žiūrovams daugiau nei 450 kartų komentaruose parašius žodį „#vedaras“, komikas privalėjo priimti didįjį iššūkį – suvalgyti žalią vėdarą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.