Charlize Theron savo įsūnį puošia suknelėmis

Mažametis pats gali apsispręsti, kokios yra lyties. Atrodo, taip vaiko teises supranta „Oskaro“ laureatė Charlize Theron (41 m.). Neseniai fotografai ją užfiksavo su įsūniu, kuris vilkėjo mergaitiškais drabužiais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

 Charlize Theron ir jos įsūnis. <br> "ViDA Press" nuotr. 
 Charlize Theron ir jos įsūnis. <br> "ViDA Press" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 10:05 PM

Aktorė, „Oskaro“ laureatė Ch.Theron nufotografuota pakeliui į mokyklą: ji atvežė šešiametį Jacksoną į vaikų šventę. Ta proga berniukas pasipuošė rausva suknele su pūstu sijonėliu ir kaspinu ant liemens. Ekrano žvaigždės įpėdinio plaukai buvo supinti į dvi standžias kaseles. Mergaitišką įvaizdį vainikavo rausva kuprinė, kurią už Jacksoną nešė Charlize.

Tai ne pirmas kartas, kai Ch.Theron įsūnis viešumoje pasirodo vilkėdamas mergaitiškus drabužius.

Aktorė berniuką įsisūnijo 2012 metais ir augino jį viena. Dėl drabužių tuo metu nekilo jokių rūpesčių – Charlize jį rengė džinsais ir marškinėliais. Kai 2015-ųjų vasarą Ch.Theron įsidukrino tamsiaodę mergaitę August, Jacksono požiūris pakito. Žiūrėdamas į rausvus sesers apdarus jis, matyt, taip pat panoro juos pasimatuoti.

Dabar Jacksonas gali pasigirti įspūdinga kolekcija: jo spintoje yra prašmatnių šventinių suknelių, gėlėtų sarafanų, jūreiviško stiliaus drabužių. Berniukas net turi šviesių plaukų peruką su ilga kasa ir jį kartkartėmis užsideda.

Ch.Theron – ne vienintelė Holivudo įžymybė, sūnų puošianti mergaitiškais drabužiais. Megan Fox (30 m.) ketverių bei trejų metų sūnus Noahą ir Bodhi taip pat dažnai apvelka suknelėmis.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.