Populiarumo viršūnėje esančią Seleną Gomez vis dar kankina depresija ir panikos priepuoliai

Prieš kelerius metus Seleną Gomez (24 m.) daugelis žinojo tik kaip paauglių dievinamo atlikėjo Justino Bieberio (23 m.) mylimąją. Dainininkės šlovės valanda išmušė išsiskyrus jų keliams, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

 Selena Gomez ir  The Weeknd.<br> "ViDA Press" nuotr. 
 Selena Gomez ir  The Weeknd.<br> "ViDA Press" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 9:08 PM

Matydamos šalia J.Bieberio pūstažandę teksasietę iš pavydo niršo milijonai jaunų gerbėjų. Kai 2013-aisiais pora išsiskyrė, atrodė, kad daili popmuzikos atlikėja nužengs užmarštin, bet viskas pakrypo priešinga linkme.

Sprendimas nutraukti romantiškus santykius išjudino S.Gomez karjerą. Jos pirmas solinis albumas tais pat metais pateko į populiariausiųjų sąrašus.

Selenos žinomumas augo, pūstų žandų neliko, reklamos sutarčių daugėjo, o paauglės, kurios anksčiau jos nekentė, staiga ėmė dievinti.

Kartu su popmuzikos atlikėja Taylor Swift (27 m.) ir realybės šou žvaigždės Kim Kardashian seserimi modeliu Kendall Jenner (21 m.) S.Gomez tapo „Instagram“ kartos dievaitėmis.

Buvusi J.Bieberio mylimoji šiame socialiniame tinkle turi 119 mln. sekėjų, jų skaičius nuolat auga. Čia S.Gomez pranoko garsiąsias koleges Beyonce (98 mln. sekėjų) ir Rihanną (51 mln.).

Pasikeitė ir Selenos santykiai su priešinga lytimi: ji nebėra vien tik žavus daug pasiekusių vyrų aksesuaras.

Išsiskyrusi su J.Bieberiu S.Gomez buvo užmezgusi romaną su amerikiečių aktoriumi Tayloru Lautneriu, vėliau – su popmuzikos grupės „Jonas Brothers“ nariu Nicku Jonasu.

Šie vaikinai – jau praeitis. Pastaruoju metu S.Gomez burkuoja su trejais metais vyresniu kanadiečių kilmės dainininku The Weeknd.

Solidus ir jaunosios atlikėjos turtas – 47 milijonai eurų. Vien praėjusiais metais S.Gomez uždirbo apie 3 milijonus eurų.

Dar viena amerikietiškos sėkmės istorija? Ne visai. S.Gomez du kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje. Vilkligė, depresijos ir panikos priepuoliai praėjusiais metais privertė atlikėją nutraukti gastroles.

Penkis kartus per savaitę jai tenka lankytis pas gydytoją. „Tai kasdienė kova“, – prisipažino S.Gomez.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.