Kaip užaugęs atrodo interneto sensacija Lukas?

 

Interneto sensacija Lukas.
Interneto sensacija Lukas.
Šiandien Lukas yra suaugęs vyras, tikras merginų numylėtinis, dirba renginių organizatoriumi, kuria dainas bei organizuoja pasirodymus.
Šiandien Lukas yra suaugęs vyras, tikras merginų numylėtinis, dirba renginių organizatoriumi, kuria dainas bei organizuoja pasirodymus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 10, 2017, 2:55 PM

Trečiadienio popietę laidoje „Yra kaip yra“– lietuviai, tapę interneto sensacijomis.
TV eteryje pasirodė žvejai iš Norvegijos, internautus pavergę vaizdu, kai sugauna menkę. „Tai kaiii diduma, Oh my god, tempk ją čia“ – balsas pažįstamas daugeliui. Lietuviai ne tik prisiminė aplinkybes, kuomet buvo sugautas mainikis, bet ir papasakojo apie emigrantų gyvenimą Norvegijoje.

Slapyvardžiu Pishius prisistatantis vyras laidoje pasakojo, kad per mėnesį jis iš šios veiklos uždirba po kelis šimtus eurų. Be to, vyras sakys, kad užsienyje jį labai atpažįsta vietos lietuviai, prašo su juo nusifotografuoti. Pishius pasakojo, kad jo kelias į sėkmę buvo kiek netikėtas. 

Vyras prisimena, kad vienas draugas jį pakvietė į svečius, o ten buvo filmuojama sporto laida. Tuo pat metu Pishius pradėjo pasakoti juokingas istorijas ir nutikimus, o draugas viską filmavo, o vėliau įdėjo į „YouTube“, šis vaizdo klipas akimirksniu susilaukė didelio populiarumo, o dabar jau yra surinkęs daugiau kaip 1 milijoną peržiūrų.  Vėliau Pishius susikūrė savo atskirą kanalą, jis buvo pradėtas kviesti į įvairius renginius tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje.

Į laidą atvyko ir interneto sensacija Lukas, kuris išpopuliarėjo su vaizdo klipu, kuriame būdamas 11 metų kreipėsi į merginas, norėdamas su jomis susipažinti. Pats Lukas sako, kad tai buvo juokas, kuris susilaukė labai didelio populiarumo. Šiandien Lukas yra suaugęs vyras, tikras merginų numylėtinis, dirba renginių organizatoriumi, kuria dainas bei organizuoja pasirodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.