Bradas Pittas prisipažino: „Aš pats kaltas dėl skyrybų“

„Aš buvau tarsi laimėjęs loterijoje, bet pats išmečiau laimingą bilietą. Gaišau laiką visiškiems niekams“, – prisipažino Holivudo žvaigždė Bradas Pittas (53 m.), duodamas pirmą interviu po to, kai žmona Angelina Jolie (41 m.) padavė skyrybų prašymą.

Kalbama, kad B.Pittas susitiko su vaikais Kambodžoje, kur jie su A.Jolie nuvyko į jos naujo filmo premjerą.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr.
Kalbama, kad B.Pittas susitiko su vaikais Kambodžoje, kur jie su A.Jolie nuvyko į jos naujo filmo premjerą.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 14, 2017, 10:34 AM

Aktorius B.Pittas prisipažino, kad šeima iširo dėl jo girtavimo. Tai jis teigė žurnalui „GQ“. Leidinyje išspausdintose nuotraukose aktorius atrodo sublogęs ir liūdnas.

Bradas pasakojo, kad kai Angelina jį metė, jautėsi tarsi miręs, teko ilgai pratintis gyventi kitaip.

Praėjusių metų rugsėjį A.Jolie pribloškė visą pasaulį, kai padavė skyrybų prašymą. Ji tai padarė po to, kai šeimai skrendant privačiu lėktuvu Bradas susikivirčijo su vyriausiuoju sūnumi Maddoxu. Aišku, problemos atsirado ne iškart, o kaupėsi metų metus. Ir viskas dėl B.Pitto girtavimo.

„Aš per daug gėriau. Buvau tiesiog gėrimo profesionalas, – kalbėjo B.Pittas. – Ir tai tapo problema.

Tiesą sakant, nuo to laiko, kai baigiau koledžą, nepamenu nė vienos dienos, kad nebūčiau gėręs ar neparūkęs „žolės“.

Kai atsirado šeima, viską užraukiau, išskyrus gėrimą. O pastaraisiais metais viskas tapo nekontroliuojama.“

Pasak B.Pitto, mėnesiai be A.Jolie buvo labai skaudūs, bet išėjo į naudą – jis nebegeria.

„Mes turime vyno daryklą. Man, kaip ir anksčiau, patinka vynas, bet dabar galiu save kontroliuoti, – teigė B.Pittas. – Pradėjau gydytis. Baigiau dviejų psichoterapeutų kursą, jie man labai padėjo.“

Įžymybė tvirtino, kad į burną neima nė lašo alkoholio. „Geriu spanguolių sultis ir mineralinį vandenį. Patikėkite, mano šlapimas švariausias visame Los Andžele“, – šnekėjo jis turėdamas galvoje alkoholio ir narkotikų testą, kurį turi atlikti du kartus per savaitę, kad galėtų matytis su savo šešiais vaikais.

Pirmosiomis dienomis, kai A.Jolie pasiėmė vaikus ir išėjo, B.Pittą guodė draugai. Vyrą pernelyg slėgė šeimos netektis, jis negalėjo likti vienas.

„Tiesiog negalėjau grįžti į tuščius namus, man buvo labai bloga.

Todėl 6 savaites miegojau ant grindų savo draugų namuose Santa Monikoje“, – prisiminė B.Pittas.

Be naujienos apie skyrybas, netrukus B.Pittą užgriuvo kita bėda – FTB pradėjo tyrimą dėl jo žiauraus elgesio su vaikais.

„Mane tiesiog paguldė ant menčių ir surišo rankas bei kojas, kai prie tyrimo prisidėjo globos organai, – prisipažino aktorius. – Vėliau mums su Angelina pavyko viską išsiaiškinti. Mes abu stengiamės. Girdėjau, kaip vienas advokatas sakė: „Teisme niekada niekas nelaimi. Teismas tik nusprendžia, kam bus skaudžiau.“ Ir tai tiesa.

Tu prarandi visus metus, kad įrodytum savo teisybę, bet tik didini neapykantą. Nenoriu prie to prisidėti. Laimė, buvusi žmona tam pritaria.

Visa tai labai neigiamai veikia vaikus. Jie tokie jautrūs, į viską reaguoja. Reikia, kad kas nors paimtų juos už rankos ir viską paaiškintų. Ir reikia juos išklausyti. Aš visuomet buvau pernelyg paskendęs darbuose ir niekada jų nesiklausiau. Noriu pasikeisti ir tapti geresnis.“

Holivudo aktorius pavadino save emociniu stabdžiu ir prisipažino, kad jam visada buvo sunku reikšti emocijas, rodyti meilę. Dabar jis gailisi, kad per mažai kalbėjo vaikams apie savo jausmus.

„Šios skyrybos man tarsi antausis: aš turiu pasikeisti. Turiu parodyti jiems, kad pasikeičiau“, – sakė Bradas.

Pasakodamas apie skyrybas su A.Jolie B.Pittas sakė dėl to labai apgailestaujantis ir iš pradžių vylęsis, kad pavyks ją susigrąžinti.

„Pirmas noras buvo pasistengti išsaugoti santykius, bet vėliau prisiminiau visiems žinomą frazę: „Jei myli – paleisk“, – sakė aktorius. – Dabar pats žinau, ką tai reiškia. Tai reiškia mylėti be teisės turėti.“

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.