„2 Barai“ vadovu tapo savo barą turintis Ramūnas Vyšniauskas

Praėjusią vasarą žiūrovų širdis užkariavęs populiariausias TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ netrukus vėl sugrįš į televizijos ekranus. Prasidėjus dalyvių atrankoms projekto kūrėjai atskleidžia džiugią naujieną – vienas iš barų vadovų bus sunkiaatletis, televizijos laidų vedėjas ir verslininkas Ramūnas Vyšniauskas.

 Ramūnas Vyšniauskas.
 Ramūnas Vyšniauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 12:56 PM, atnaujinta May 22, 2017, 12:57 PM

Kartu su R. Vyšniausku „2 Barų“ vadovo pareigas vėl užims praėjusią vasarą žiūrovų simpatijas pelnęs Vitalijus Cololo. Kaip ir praėjusiais metais, vyrai vadovaus dviem tarpusavyje konkuruosiančioms komandoms. 

Tokia veikla R. Vyšniauskui – nesvetima. Jis pats yra kavinių tinklo „Vyšnia“ įkūrėjas ir vadovas, todėl tikina, kad dalyviams jo pagarbą teks užsitarnauti atsidavimu savo darbui. Jau dešimtmetį televizijoje nedirbantis sunkiaatletis tikina, kad tapti realybės šou vadovu jį paskatino mylima veikla. 

 „Kaip tik dabar paskaičiavau, kad praėjo dešimt metų kaip nebedirbu televizijoje. Pagalvojau, kad tai labai apvali proga sugrįžimui. Esu labai užimtas žmogus ir per tuos dešimt metų susilaukiau daug pasiūlymų dirbti televizijoje, bet neturėjau laiko. Antra priežastis – mano vienas iš pagrindinių užsiėmimų yra susijęs su projektu“, – motyvus, kodėl sutiko prisidėti prie projekto, vardijo R. Vyšniauskas.

Nors žinomam sportininkui šiuo metu pats darbymetis – jis ketina atidaryti jau trečią kavinę-barą, tačiau vyras tikina, kad šis projektas jam labai artimas. „Esu kavinių tinklo  įkūrėjas ir vadovas, šiuo metu rengiamės atidaryti jau trečią kavinę. Būtent realybės šou man pasirodė labai artimas. Tai projektas, kuris man arčiausiai širdies. Man pačiam tai labai įdomu“, – pasakojo R. Vyšniauskas.

Kalbėdamas apie darbą bare, R. Vyšniauskas tikino, kad svarbiausia – atsidavimas. „Geras darbuotojas turi mylėti savo darbą, dirbti iš širdies, su atsidavimu. Kad darbas grupėje gerai funkcionuotų, kaip ir šeimoje, visi nuo jo turi jausti malonumą. Tai jeigu dalyviai jaus malonumą ir dirbs iš širdies, ta komanda ir laimės“, – sakė buvęs sportininkas. 

„Aš nebūsiu griežtas vadovas, bet būsiu teisingas. Aišku, viskas iki tam tikros ribos. Esu linkęs šnekėtis su žmonėmis, aiškintis ir viską spręsti gražiai. Bet turi būti tam tikras atstumas tarp vadovo ir jo darbuotojo – tam tikra pagarba, bet tą pagarbą reikia užsitarnauti. Galima sakyti, kad aš būsiu subtiliai griežtas. Esu linkęs į dialogą, nors visi galvoja, kad aš pulsiu rėkti ir daužyti stalą kumščiu, bet taip nebus“, – šypsodamasis patikino R. Vyšniauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.