Agnei Stumbrei trūko operuotos krūtys

Stilistei Agnei Stumbrei nutiko nelaimė – netikėtai sprogo moteriai naujai sudėtos krūtys. Visai  neseniai stilistė susimažino krūtinę ir įsidėjo naujus implantus.

Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2017, 10:12 AM, atnaujinta May 23, 2017, 1:43 PM

„Jaučiau skausmus, lyg kas duria. Buvo jau dvi savaitės po operacijos, kaip ir turėtų praeiti, bet  tie skausmai vis jautėsi“, – 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK prisiminė A. Stumbrė.

Po operacijos A. Stumbrė buvo apibintuota tvarsčiais, dėvėjo specialią liemenėlę, moteris nusprendė pasižiūrėti, kas ten maudžia. Tik nusivyniojus tvarsčius pasigirdo pokštelėjimas. 

„Garsas buvo „pokšt“. Du trikampiai iššoko, įplyšo krūtys“, – pasakos A. Stumbrė. Agnė prisimena, kad pasipylė kraujas: „Nemažai kraujo buvo. Iki kojų kraujas, labai baisu“.

Žinoma moteris pasakojo, kad skausmas buvo nežmoniškas. Po šios nelaimės Agnė grįžo į Lietuvą ir kreipėsi į gydytojus. „Šeštadienį vėlyvą vakarą plyšo, antradienį parskridau, trečiadienį operavo. Prigėriau tiek vaistų nuo skausmo, kad, atrodė, vaidenasi“, – kalbės A. Stumbrė. Pacientę apžiūrėję medikai nustatė, kad trūko abi siūlės. 


Visą istoriją tiesiai iš Agnės Stumbrės lūpų išgirsite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.