Dainininkui Linui Adomaičiui žmona padovanojo žvaigždę danguje

Kaunietis dainininkas, kompozitorius ir TV laidų vedėjas Linas Adomaitis (41 m.) yra įrašęs 22 muzikos albumus ir sukūręs 579 dainas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Jis prodiusavo muziką trims kino filmams ir dviem šokio spektakliams. Ko nežinome apie šį vyrą?

 L.Adomaitis.<br> D.Ščiukos nuotr.
 L.Adomaitis.<br> D.Ščiukos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-23 20:57

1. Yra pamišęs dėl pomidorų. Jei tėvai ar draugai vaikystėje siūlydavo obuolį, apelsiną, saldainį, pyrago ar pomidorą, jis į viską numodavo ranka, išskyrus pomidorą.

2. Linas – profesionalus smuikininkas. Šiuo instrumentu intensyviai grojo 19 metų.

3. Mokykloje blogu elgesiu garsėjęs vaikinas per pertraukas koridoriais važinėdavo dviračiu ir riedlente. Už tai buvo svarstoma jį šalinti iš mokyklos.

4. Yra užkietėjęs snieglentininkas – kasmet vyksta į kalnus padraskyti šlaitų ir išlieti susikaupusių emocijų.

5. Pas indėnus kunus 2008 metais Linas ne tik rado dvasinę ramybę, bet ir susirado sielos draugą Emanuelį. Jie iki šiol vienas kitą vadina broliu.

6. Įrašė Kauno „Žalgirio“ penkių sezonų himnus.

7. Dėsto garso režisūrą Kauno J.Gruodžio konservatorijoje ir Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų bei menų fakultete. Yra J.Gruodžio konservatorijos Estrados ir džiazo skyriaus vedėjas.

8. Turi astrologų patvirtintą savo vardo žvaigždę danguje. Tai žmonos Irmos dovana gimtadienio proga 2015 metais.

9. 2015-aisiais drauge su Gyčiu Paškevičiumi surengė vieną didžiausių popmuzikos šou Lietuvos istorijoje – scenoje pasirodė daugiau nei 200 profesionalių atlikėjų. Prie koncertų turo „Arena Show“ prisidėjo per 400 žmonių.

10. Yra praktikuojantis katalikas. Lino įkurto labdaros ir paramos fondo lėšomis rūpinamasi tėvų globos netekusiais kūdikiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.