Dženeta: „Dėl dozės pardavinėdavau savo kūną“

Antradienio pavakarę LNK  laidoje „Yra, kaip yra“  – išskirtinės žmonių istorijos, kurie visai neseniai dar buvo narkomanai ir alkoholikai, šiandien jie savimi didžiuojasi ir džiaugiasi, kad gali gyventi be svaigalų.

 Laidos dalyvė Dženeta<br> Stop kadras
 Laidos dalyvė Dženeta<br> Stop kadras
 Laidos dalyvė Dženeta<br> Stop kadras
 Laidos dalyvė Dženeta<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-23 13:51, atnaujinta 2017-05-23 13:56


Laidos dalyvė Dženeta narkotikų nevartoja jau daugiau kaip pusę metų. Dženeta 2016 metų rugpjūčio mėnesį dalyvavo laidoje ir slėpė savo veidą, nes jai buvo gėda prieš draugus ir artimuosius, kad jos gyvenimas tuomet buvo toks. Pati Dženeta pasakos, kad per dieną jai reikėdavo 3 – 5 dozių, todėl teko pardavinėti savo kūną.


Prieš pusmetį Dženeta atsibudo miške – be pinigų ir daiktų, tuomet moteris sakys supratusi, kad reikia keistis ir gyvenimą pradėti iš naujo.


Dženeta atsisakė narkotikų ir išvažiavo į Angliją, kurioje dirba įvairius darbus. Dabar ji negeria ir beveik nerūko. Moteris pasakos, kad per visus tuos metus ji prarado viską – artimuosius, draugus, daugelis nuo jos nusisuko, todėl ji dabar labiausiai norinti susigrąžinti tai, ką turėjusi – draugus ir šeimą.


Laidoje taip pat dalyvaus ir Dženetos sesė Romena, kuri pasakos, kad dabar ji dažnai kalbasi su savo seserimi bei labai jos laukė grįžtančios. Romena sakys, kad Dženete labai pasikeitė ir ji džiaugiasi, kad ji savyje rado jėgų vėl grįžti į normalų gyvenimą.


Prieš pusmetį laidoje dalyvavo sunkiai serganti Diana, kurią kamavo ne tik sunki liga, bet ir širdgėla dėl dukters Aistės, kuri buvo alkoholikė. Šiandien Dianos liga neprogresuoja, o moterį ypač džiugina tai, kad jos dukra Aistė gydosi pagal reabilitacijos programą.Diana laidoje sakys, kad jai ypač džiugu sutikti savo dukterį, mat jos buvo nemačiusi jau kuris laikas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.