Tekstų nesimokantis Johnny Deppas sufleriui švaistė šimtus tūkstančių dolerių

Aiškėja vis daugiau detalių apie „Karibų piratų“ žvaigždės Johnny Deppo (53 m.) pomėgį švaistytis pinigais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“ . Ant bankroto slenksčio atsidūrusio aktoriaus vadybininkai jas atskleidė teisme.

 Teigiama, kad išlaidauti mėgstantis J.Deppas atsidūrė ant bankroto slenksčio.<br> "ViDA Pres" nuotr. 
 Teigiama, kad išlaidauti mėgstantis J.Deppas atsidūrė ant bankroto slenksčio.<br> "ViDA Pres" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 12:22 PM

Vasario mėnesį J.Deppas padavė į teismą kompanijos „The Management Group“ (TMG) atstovus, kaltindamas sukčiavimu ir netinkamu jo lėšų tvarkymu. Vadybininkai atsikirto – paviešino įdomių darbo su Holivudo žvaigžde faktų.

Jie papasakojo, kad J.Deppas išleido šimtus tūkstančių dolerių garso režisieriui, kuris filmavimo aikštelėje pasakinėjo jam replikas. Buvusių žvaigždės finansininkų duomenimis, aktorius jau daug metų neskaito scenarijų ir neįsimena savo žodžių – juos pasufleruoja padėjėjas per specialų įtaisą su ausinėmis.

Prieš kurį laiką TMG atstovai pareiškė, kad jų buvęs klientas serga pirkimo manija ir jam reikia medikų pagalbos. Anot jų, J.Deppas išleido daugiau kaip 75 milijonus dolerių 14 rezidencijų, keliems namams Holivude ir piliai Prancūzijos pietuose.

Finansininkai teismui tvirtino, kad Johnny įsigijo 45 prabangius automobilius, 70 kolekcinių gitarų, taip pat išleidžia daugiau kaip milijoną dolerių per metus asmeniniam gydytojui ir tiek pat advokatams.

Savo ruožtu J.Deppas neseniai laikraščiui „The Wall Street Journal“ duotame interviu pareiškė turintis teisę elgtis su savo pinigais taip, kaip nori.

„Jeigu aš noriu kasdien nusipirkti 15 tūkstančių kosmetinių vatos pagalvėlių, tai mano reikalas. Kodėl jie tuomet neatsisakė tokio nekontroliuojamo kliento?“ – klausė J.Deppas, kaltinantis TMG atstovus aplaidumu, dėl kurio jis esą prarado milijonus sąžiningai uždirbtų dolerių.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.