Dainininkė Liveta Kazlauskienė bėgdavo iš muzikos pamokų

Estrados atlikėja Liveta Kazlauskienė (52 m.) scenoje jau ketvirtį amžiaus. Nors dainuoti patiko nuo mažens, tikrąjį jos talentą atskleisti padėjo vyras Petras (60 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Ko nežinome apie šią moterį?

 L.Kazlauskienė.<br>M.Patašiaus nuotr. 
 L.Kazlauskienė.<br>M.Patašiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 8:24 AM

1 Nuo mažens mėgo organizuoti renginius ir juos vesti. Prieš koncertus ar kitus pasirodymus Liveta visada pripiešdavo plakatų ir jais nukabindavo stulpus, pastatų sienas.

2 Mokykloje lankė chorą, tačiau muzikos pamokų nemėgo ir net iš jų bėgdavo. Livetai nepatiko, kad mokytoja bandydavo ją įsprausti į rėmus.

3 Su Petru, už kurio ištekėjo po septynerių metų pažinties, susipažino vestuvėse. Petras dainavo, o Liveta puošė erdves. Dainininkas būsimą žmoną sužavėjo energija, rūpestingumu ir romantiškais dainų žodžiais.

4 Dainininke tapo gelbėdama vyrą iš nepalankios padėties – iširo Petro grupei jis liko visiškai vienas. Liveta juokaudama pasisiūlė dainuoti kartu. „Vyras iš pradžių į šį siūlymą žiūrėjo skeptiškai, bet jau per pirmas repeticijas įžvelgė mano talentą“, – linksmai prisiminė moteris.

5 Per koncertų pertraukas ne kartą buvo užsitrenkusi grimo ar persirengimo kambaryje. „Yra buvę, kad šaukiau, daužiau duris, bet mane išgirdo tik po keliolikos minučių“, – pasakojo Liveta.

6 Kartą koncertuojant šaltoje salėje Livetai dingo balsas. Ją išgelbėjo klausytojas – skubiai atnešė zuikių taukų. Jais pasitepusi gerklę ir atlikusi kelis balso lavinimo pratimus moteris tęsė pasirodymą.

7 Tuomečiame Tauragės politechnikume baigė žemės ūkio elektrifikacijos mokslus.

8 Skaičiavimo mašinų gamykloje yra dirbusi plokščių kontroliere.

9 Vaikystėje svajojo tapti teisėja. Dažniausiai teisdavo seserį: perskaičiusi savo parašytą nuosprendį mėsos mušimo plaktuku trenkdavo į stalą ir šaukdavo: „Kalta“

10 Livetos namuose daugėja molbertų, dažų ir teptukų. Moteris ketina grįžti prie jaunystės pomėgio – tapybos.

11 Svajoja bent mėnesiui su Petru nuvykti į Tailandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.