Julia Roberts bando iš naujo lipdyti santuoką su Danieliu Moderu

Pirmą kartą per pastaruosius septynis mėnesius kartu pasirodę aktorė Julia Roberts (49 m.) ir kino operatorius Danielis Moderis (48 m.) Holivude sukėlė spėlionių bangą: gal pora, kurios santuoka jau seniai braška, susitaikė ir vėl kurstys šeimos židinį?

J.Roberts ir D.Moderis. <br> "ViDA Press" nuotr.
J.Roberts ir D.Moderis. <br> "ViDA Press" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 7:32 AM

Romantinės dramos „Graži moteris“ žvaigždė J.Roberts ir D.Moderis gyveno atskirai ir jau seniausiai niekur nesirodydavo kartu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Vyras persikraustė į kuklų namą priešais žmonos vilą Malibu ir bendravo tik su vaikais – 12-mečiais dvyniais Hazel Patricia bei Phinnaeusu Walteriu ir 9-mečiu Henry Danieliu.

Ir štai pora netikėtai pastebėta kartu netoli namų. Maža to, sutuoktiniai elgėsi taip, tarsi nieko nebūtų atsitikę: glaustėsi ir meiliai vienas į kitą žiūrėjo.

Pastaraisiais mėnesiais Julia gerokai papilnėjo, ne kartą buvo pastebėta su picos dėžutėmis rankose.

Ji visada labai mylėjo Danielį ir neslėpė dėl jo tiesiog einanti iš proto. Visus 14 santuokos metų aktorė bijojo būti palikta, kaip kadaise pirmoji D.Moderio žmona.

D.Moderis paliko vizažistę Verą Steimberg 2002-aisiais, kai kriminalinės komedijos „Meksikietis“ filmavimo aikštelėje susipažino su J.Roberts.

Nors J.Roberts laikoma viena gražiausių Holivudo moterų, ji labai nepasitiki savimi.

Dėl to jos charakteris tik bjūra ir, kaip šnekama, būtent šie kompleksai bei nuolatinis kabinėjimasis dėl menkniekių poros santuokinį gyvenimą pavertė pragaru.

Be to, Julia labai pavydi ir bijo, kad vyras bus arba jau yra neištikimas. Ji ėmė kontroliuoti kiekvieną sutuoktinio žingsnį ir tai jam galiausiai įgriso.

J.Roberts visai nenori skirtis – net po to, kai 2015-aisiais jų santykiai pašlijo dėl Danielio abejingumo sunkiu žmonai metu: tomis dienomis, kai Julia gedėjo motinos, Danielis, užuot su kitais giminaičiais bei draugais ją guodęs, išvyko pramogauti – plaukioti banglentėmis.

Banglentės – vienas didžiausių jo pomėgių.

Parengė Milda Augulytė

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.