Justinas Jankevičius: „Keista, kad pernai jokiame sekso skandale nebuvo paminėta mano pavardė“

Į televizijos ekranus sugrįžtantis populiariausias TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ savo gerbėjams žada daugybę nuotykių ir staigmenų. Viena jų – šou vedėjo pareigas vėl užimsiantis Lietuvos humoristas ir laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Žinomas vyras pasakojo, kad realybės šou formatu žavėjosi nuo vaikystės, todėl ši patirtis – privilegija.

 Justinas Jankevičius.
 Justinas Jankevičius.
 Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė.
 Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 5, 2017, 11:44 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:49 AM

Visai netrukus pajūryje įsikurs dvylika projekto dalyvių, kurių lauks nepamirštama vasara. Kaip ir pernai, šiais metais tiesiogines šou transliacijas ves itin charizmatiškas duetas – prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir laidų vedėja Vaida Skaisgirė bei J. Jankevičius. Humoristas pasakojo, kad realybės šou žanru žavėjosi nuo mažens.

„Aš visada prijaučiau realybės šou žanrui. Tai projektas, kuris man sukelia nostalgiją iš vaikystės – žiūrėdavau šį realybės šou, kai buvau mažas. Įsivaizduokite, aš turiu privilegiją mėgstamiausią savo vaikystės projektą žiūrėti iš pirmos eilės. Ko dar gali gyvenime norėti, kai pildosi vaikystės svajonės“, – sakė J. Jankevičius.

„Aš ne sutikau būti šio projekto vedėju, o pasiprašiau juo būti, nes tai yra fantastiška laida. Jeigu prodiuseriai nebūtų sutikę vėl manęs paimti į vedėjo poziciją, aš tikrai būčiau dalyvavęs kaip dalyvis“, – dar pridūrė realybės šou vedėjas.

Iš Raseinių šiais metais šou keliasi į pajūrį, todėl, pasak J. Jankevičiaus, dirbti bus dar įdomiau. „Aš dirbsiu savo mylimą darbą pajūryje. Su visa pagarba Raseiniams, mano nuomone, tai yra dar vienas laiptelis aukštyn malonumo dirbti skalėje. Ar tai bus laiptelis aukštyn ir kokybės skalėje – pamatysime“, – kalbėjo J. Jankevičius. 

Prisimindamas praėjusį „2 Barai“ sezoną, humoristas sakė šią vasarą norintis būti dar aktyvesnis – galbūt net pats įsivelti į kokį nors skandalą.

„Man labai keista, kad praėjusiais metais nė viename sekso skandale nebuvo paminėta mano pavardė. Pats save praėjusiais metais nustebinau nesudalyvavęs nė vienose muštynėse – iš viso į jokį skandalą neįsivėliau. Tikiuosi, kad šiais metais neliksiu užribyje ir į realybės šou gyvenimą įsitrauksiu šimtu procentų. Jeigu šį interviu skaito projekto prodiuseriai, aš norėčiau pasilikti porą naktų nakvoti su dalyviais“, – juokavo J. Jankevičius.

Puikaus humoro jausmo žinomas vyras nestokojo ir kalbėdamas apie pagrindinį projekto prizą – žvaigždės kontraktą. „Žinau, kad šiais metais dalyviai turi galimybę laimėti žvaigždės kontraktą. Labai tikiuosi, kad ne mano“, – šypsodamasis sakė J. Jankevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.