Natalija Bunkė prakalbo apie Palangos vietas, kuriose net už solidų atlygį nederėtų koncertuoti

Vos tik prasidėjo vasara, žmonės jau ėmė skųstis ir vėl užaugusiomis pajūrio kurortų kainomis. Kur matyta, kad porcija šaltibarščių kainuoja 8 eurus, o paprastas kepsnys  15 eurų?

 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Palangos paplūdimys.
 Palangos paplūdimys.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-08 13:34, atnaujinta 2017-06-08 15:07

„Tai dar ne pabaiga, įsigaliojus naujiems alkoholio draudimams kainos dar labiau kils arba man teks atleisti apie 80 procentų savo darbuotojų“,  – gąsdina Palangos verslininkas Henrikas Tautkus.

Vis dėlto verslininkas sako, kad dabar labiausiai vertina klientus, vasaros atostogų sugrįžusius iš emigracijos. Jie esą yra patys dosniausi, kai Lietuvos pajūryje neliko išlaidaujančių rusų: „Emigrantai sunkiai dirba, gyvena kone aštuoniese viename kambarėlyje ir visai nepramogauja, nes taupo. Todėl visiškai normalu, kad atvykę į Palangą jie čia atsiveža giminaičius ir draugus, kuriems nori pasirodyti. Emigrantai perka viską, jų stalai nukrauti gėrimais ir maistu, jie čia, Lietuvoje, nori atsigriebti.“

Tačiau dainininkas Arvydas Martinėnas–Vudis LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ piktinosi, kad šitaip kainas pakėlę verslininkai atlikėjams pinigų dosniai nedalija. Pasirodo, kai kurie žinomi dainininkai Palangos restoranuose ir baruose koncertuoja viso labo už kelis šimtus eurų ir maistą.

„Aš su grupe „DAR“ pajūryje net nekoncertuoju, nes Palangai mes esame per brangūs“,  – sakė Vudis, kuris su grupe už pasirodymą prašo keturženklio skaičiaus.

Vudžio kolegė Natalija Bunkė mielai koncertuoja Palangoje, tačiau kategoriškai atsisako koncertuoti vienoje itin populiarioje pasilinksminimų vietoje. Dainininkė tikina, kad ten save gerbiančiam atlikėjui net ir už solidų atlygį koncertuoti nederėtų: supelijusios sienos, neveikiantys mikrofonai, karštis, smirdantis tualetas ir įkaušusi publika  – apie tokias Palangos realijas pasakoja N.Bunkė.

Prasidėjusia vasara itin džiaugiasi plastikos chirurgas Renaldas Vaičiūnas, kuris tikina, kad atšilus orams į  Lietuvą sugrįžta išvaizdą pasitobulinti trokštantys emigrantai. Jie, anot chirurgo, labai dosnūs, palieka mažiausiai 3000 eurų. Emigrantė Agnė Stumbrė neseniai viešai paskelbė, jog pasididino krūtinę, bet ji netrukus subliūško. Nepaisydama nelaimės, Agnė tikina, kad Lietuvoje operuotis kur kas pigiau ir čia skrenda ne tik emigrantai, bet ir britai.

„Anglijoje operacijos kainuoja 5–6  tūkstančius svarų, o jei klinika Londono centre,  iki 8000 svarų. Lietuvoje atitinkamos operacijos kainuotų apie 3000 eurų. Tai gerokai pigiau, todėl mes čia ir grįžtame operuotis“, – kalbėjo emigrantė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.