Aktorė Sandra Bullock išsiskyrusi su vyru ir įsivaikinusi du vaikus vėl švyti laime

Pramogų parko Santa Monikos rajone lankytojai šiomis dienomis galėjo čia išvysti „Oskaru“ už vaidmenį dramoje „Nematoma pusė“ apdovanotą Sandrą Bullock (52 m.) su dviem vaikais ir draugu fotografu Bryanu Randallu (49 m.). Kompanija atrodė idiliškai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 12:00 PM

Nežinantys S.Bullock asmeninio gyvenimo aplinkybių nė neabejojo, kad tai sutuoktiniai, o Louisas ir Laila – jų vaikai (žinoma, įvaikinti, turint galvoje jų odos spalvą). Prie Bryano prilipę vaikai atrodė ypač laimingi.

Iš tiesų Sandra – vieniša motina, bent jau remiantis dokumentais. Louiso įvaikinimo procedūrą ji pradėjo dar būdama susituokusi su motociklininku, TV realybės šou „Monster Garage“ žvaigžde Jesse’iu Jamesu (48 m.). Įvaikinimo procesui baigiantis įsiplieskė skandalas – kilo įtarimų, kad Jesse’is buvo neištikimas, ir net su keliomis moterimis. S.Bullock išvijo J.Jamesą iš namų ir pareikalavo skyrybų. Berniuką jį įsivaikino viena.

Laila Sandros namuose atsidūrė tuo metu, kai jos romanas su Bryanu buvo pačiame įkarštyje. S.Bullock su juo pradėjo draugauti keli mėnesiai iki įvaikinimo procedūros pabaigos – 2015-ųjų vasarą. Nepaisydama to, moteris nutarė mergaitę įsivaikinti viena. Matyt, susidūrus su neištikimybe jai buvo sunku patikėti nauju vyru.

Nuo to laiko daug kas pasikeitė. S.Bullock ir R.Randallas gyvena kartu. Kaip pasakojo aktorės draugės, ji palieka jam prižiūrėti vaikus, kai išvyksta filmuotis. Vaikai dievina Bryaną – iš esmės jis atstoja jiems tėvą. Vis dėlto S.Bullock neskuba tekėti už B.Randallo – Jesse’io padaryta širdies žaizda dar ne visai užgijo.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.