Gwyneth Paltrow aktorės karjerą aukoja dėl verslo

Viena mėgstamiausių pasaulio aktorių amerikietė Gwyneth Paltrow (44 m.) ketina palikti Holivudą. Ši netikėta žinia sukrėtė visus „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laimėtojos gerbėjus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. 
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. 
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. <br>Nuotr. iš „Instagram“
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. <br>Nuotr. iš „Instagram“
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. 
G.Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ siūlo įvairių prekių. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 9:18 PM

Plačia šypsena kerinti blondinė, kurios sąskaitoje per pusšimtis filmų, pareiškė norą skirti visą dėmesį gyvenimo būdo tinklaraščiui „Goop“.

Savaitinį gyvenimo būdo naujienlaikraštį aktorė ir dviejų receptų knygų autorė pradėjo leisti 2008-aisiais, norėdama padrąsinti skaitytojus puoselėti vidinį pasaulį.

Tinklaraštis, kuriame galima rasti patarimų apie madą, keliones, kultūrą, interviu su psichologais, seksologais, kitais gydytojais, sveikos mitybos ir gyvensenos receptų, vertinamas dviprasmiškai.

Vieni jį peikia dėl pernelyg atvirų ir abejotinų pareiškimų, taip pat parduodamų gaminių. Kiti nekantraudami laukia kiekvieno naujo įrašo, vadovaujasi net keisčiausiais garsenybės tinklaraštyje dalijamais patarimais ir išleidžia daugybę pinigų ten pat reklamuojamiems ir pardavinėjamiems drabužiams, kosmetikos priemonėms.

„Goop“ savo skaitytojus skaičiuoja milijonais, nepaiso neigiamų atsiliepimų nei internete, nei spaudoje ir nė neketina sustoti.

G.Paltrow seniai suprato paprastą taisyklę: bet koks paminėjimas yra puiki reklama, kai turi internetinį verslą.

Nors dar prieš metus aktorė planavo pasitraukti iš „Goop“, šį mėnesį tapo generaline direktore, vadovaujančia visiems trims biurams Los Andžele, Londone bei Niujorke ir daugiau nei 50 žmonių komandai.

Ar pasaulinę šlovę pelniusi kino žvaigždė gali būti gera verslininkė? G.Paltrow – puikus įrodymas, kad taip. Priešingai nei kitoms Holivudo aktorėms, bandžiusioms kurti elektronines parduotuves ar tinklaraščius, G.Paltrow sekasi.

Mat ji – ne tik gražus ir mielas Holivudo veidas. Sunkus darbas, prigimtinis sumanumas, įžvalgumas ir geras supratimas, ką gali žiniasklaida, G.Paltrow padeda pasiekti viską, ką ji užsibrėžia. O šios gražuolės ambicijos tikrai didelės.

Neseniai pradėtas leisti to paties pavadinimo kas ketvirtį išeinantis popierinis žurnalas. Dabar Gwyneth siekia, kad „Goop“ taptų didžiausiu pasaulyje gyvenimo būdo prekių ženklu.

Amerikietė neslepia kiekvieną dieną tobulinanti verslo strategiją, kad gautų dar didesnį pelną, jau ir taip skaičiuojamą milijonais.

Vieni naujausių sumanymų – internetu pardavinėti vitaminus ir pristatyti ženklo „Goop“ namų įrankių liniją.

Į verslo pasaulį įsisukusi moteris džiaugėsi, kad įmonė sparčiai auga, o naujoji veikla jai taip patinka, jog dar nežinia, kur link judės aktorystės karjera.

Vis dėlto G.Paltrow prisipažino nesakanti griežtai „ne“ darbui Holivudo filmavimo aikštelėse.

„Šen bei ten pavaidinu, kai turiu laiko, bet man labai patinka vadovauti savo verslui“, – sakė moteris.

Tai nebūtų pirma pauzė 1999-aisiais geriausios aktorės „Oskarą“ ir Auksinį gaublį už vaidmenį romantinėje dramoje „Įsimylėjęs Šekspyras“ (Shakespeare In Love) pelniusios G.Paltrow karjeroje.

Pirmą žingsnį kine dar 1989-aisiais žengusi, visuomet nepriekaištingai atrodanti stileiva karjerą buvo pristabdžiusi dėl motinystės.

2004-aisiais Gwyneth su dabar jau buvusiu sutuoktiniu populiarios britų roko grupės „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu (40 m.) susilaukė dukros Apple, o po dvejų metų ir sūnaus Moseso.

Prieš metus oficialiai išsiskyrę Gwyneth ir Chrisas iki šiol palaiko draugiškus ryšius ir drauge rūpinasi vaikų gerove.

Beje, apie skyrybas po 10 metų santuokos G.Paltrow pirmiausia viešai paskelbė tinklaraštyje „Goop“ ir sukėlė tikrą audrą, mat savo sprendimą skirtis pavadino „sąmoningu išsiporavimu“.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.