Vienu svajonių jaunikiu bus mažiau - susižadėjo Quentinas Tarantino

Quentinas Tarantino (54 m.), garsus režisierius ir užkietėjęs viengungis, ne kartą tvirtinęs esąs pasirengęs paaukoti asmeninį gyvenimą dėl kūrybos, pagaliau veda. Jo išrinktąja tapo dainininkė iš Izraelio Daniela Pick (33 m.). Praėjusią savaitę jie susižadėjo Los Andžele, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Q.Tarantino ir  D.Pick. <br>AP nuotr.
Q.Tarantino ir  D.Pick. <br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2017, 5:59 PM

Pirmą kartą pora susitiko 2009 metais, kai Q.Tarantino atvyko į Izraelį reklamuoti savo filmo „Negarbingi šunsnukiai“. Netrukus jie pasirodė ant raudonojo kilimo, bet tuomet romanas truko neilgai.

Dabar režisieriaus ir jo draugės santykiai visiškai rimti: D.Pick patvirtino pranešimus apie sužadėtuves ir pasidžiaugė, kad jie su Quentinu labai laimingi.

Dainininkės tėvas muzikantas Svika Pickas sužadėtuves pavadino džiaugsmingu įvykiu jų šeimos gyvenime. Kada vyks vestuvės, kol kas nepranešta.

Praeityje Q.Tarantino abejojo, ar kada nors ves, nes, kai kuria filmą, jo niekas nedomina: „Kūryba iš manęs atima visas jėgas. Kai kuriu filmą, tik jis man rūpi. Visas mano gyvenimas – filmui.

Aš neturiu žmonos. Aš neturiu vaikų. Niekas negali man stoti skersai kelio.

Visas šis velniškas pasaulis gali prasmegti skradžiai ir pabirti apdegusiomis nuolaužomis. Man nesvarbu. Toks mano gyvenimas. Jei norėčiau kiekvieną vakarą pakabinti naują merginą, būtų nuostabu, bet aš nenoriu. Dabar tai labai paprasta, bet man nelabai reikia.“

Bet pažiūros kinta. Dviejų „Oskarų“ laureatui filmai jau ne svarbiausi: jis, susišlavęs visus įmanomus kino apdovanojimus, pažadėjo baigti karjerą dešimtu filmu.

Kol kas trūksta dviejų, naujausias – „Grėsmingasis aštuonetas“ – aštuntas (nors tai absoliučiai nieko nereiškia – sumanys, sukurs ir vienuoliktą). O štai svajonių mergina darosi vis svarbesnė.

Parengė Milda Augulytė

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.