Tarp Angelinos Jolie ir Amal Clooney prabėgo juoda katė, o kentėjo jų sutuoktiniai

Aktorius Bradas Pittas praėjusią savaitę turėjo progos pamatyti George'o ir Amal Clooney dvynius, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Mat užpraeitą savaitę jis praleido Glastoberio festivalyje Anglijoje, o jam pasibaigus aplankė savo seną draugą – sraigtasparniu nuskrido pas Clooney šeimą, gyvenančią šioje šalyje. 

 A.Clooney (kairėje) ir A.Jolie.<br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 A.Clooney (kairėje) ir A.Jolie.<br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 B.Pittas ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 B.Pittas ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 A. ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 A. ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 3:55 PM

B.Pittas labai džiaugėsi vizitu. Pirma, jį visiškai sužavėjo mažieji Ella ir Alexanderis, antra, šis vizitas dar kartą patvirtino, kad atsinaujino draugystė su G.Clooney.

„Oušeno vienuoliktuke“ ir jo tęsiniuose kartu filmavęsi Bradas ir George’as buvo geriausi draugai, kol 2014-ųjų rudenį G.Clooney vedė. Po to B.Pittas iš esmės nebesimatė su juo. Mat aktorių žmonos Angelina ir Amal pajuto viena kitai antipatiją vos ne iš pirmo žvilgsnio. Kiekviena jų įpratusi būti dėmesio centre ir nesirengė taikstytis su tuo, kad kas nors jas užgožtų.

Todėl Angelina ne tik kategoriškai atsisakė bendrauti su Clooney pora, bet ir uždraudė Bradui lankytis jų namuose.

Tik nuo praėjusio rudens, kai A.Jolie paskelbė ketinanti skirtis su B.Pittu, bičiuliai pradėjo patylomis atnaujinti laikinai nutrūkusius ryšius. George’as rėmė draugą sunkiu metu, kai pagalbos jam ypač reikėjo.

Dabar Bradas gavo progą atsilyginti George’ui vertingais patarimais: juk iki pažinties su Amal ir dvynių gimimo G.Clooney buvo užkietėjęs viengungis, o Bradas sukaupė nemažą patirtį auklėdamas šešis vaikus ir mielai ja dalijasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.