„Spice Girls“ išgarsėjusios Melanie Brown gyvenimą pragaru pavertė smurtaujantis vyras

Kadaise su grupe „Spice Girls“ išgarsėjusi ir šlove besimėgavusi Melanie Brown (42 m.) dabar varsto teismo duris, lieja ašaras ir baiminasi dėl savo dukterų. Žvaigždės gyvenimą pragaru pavertė smurtaujantis sutuoktinis.

M.Brown ir S.Belafonte kartu praleido dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Brown ir S.Belafonte kartu praleido dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 2:59 PM

Prieš kelis mėnesius M.Brown, kitaip vadinama Mel B, pradėjo triukšmingą skyrybų procesą su prodiuseriu Stephenu Belafonte (42 m.), su kuriuo kartu pragyveno apie 10 metų.

Prie skyrybų bylos buvo prisegtos medicininės pažymos, įrodančios, kad vyras prieš žmoną naudojo fizinį ir psichologinį smurtą, taip pat kiti įkalčiai, patvirtinantys, jog sutuoktinių gyvenimas buvo nepakenčiamas.

Šiuo metu skyrybų procesas – pačiame įkarštyje. Prieš kelias dienas paaiškėjo svarbi detalė: teismas patenkino S.Belafonte prašymą, kad kas mėnesį Melanie jam atseikėtų 40 tūkstančių JAV dolerių.

Tokios sumos Stephenui reikia, kad galėtų mokėti už būstą, maistą ir daug kitų dalykų, kuriais anksčiau rūpinosi M.Brown. Suteikti tokį išlaikymą moteris turės, kol baigsis skyrybų procesas ir Stepheną pasieks jam priteista jos turto dalis.

Žinia, kad atlikėja nutarė skirtis su prodiuseriu, pasklido kovo pabaigoje. Kiek vėliau į internetą pateko dokumentai, kuriuose Melanie aprašė, ką per 10 metų teko patirti su S.Belafonte. Vyras buvo kaltinamas smurtu, patyčiomis ir neištikimybe.

2012 metais, kai M.Brown teisėjavo TV šou „Amerikos talentai“, Stephenas ėme jos pavyduliauti atlikėjui Usheriui. Įsiaudrinęs vyras kartą trenkė žmonai ir praskėlė lūpą. Smurto protrūkis pasikartojo po „Spice Girls“ pasirodymo 2012 metų olimpinėse žaidynėse – S.Belafonte sumušė M.Brown, o paskui privertė socialiniuose tinkluose parašyti, kad ji pargriuvo bėgdama.

Kai 2014-aisiais užvaldyta emocijų atlikėja išgėrė daug aspirino tablečių, vyras jai neleido išsikviesti greitosios pagalbos, linkėdamas greitos mirties.

Paaiškėjo ir tai, kad S.Belafonte versdavo žmoną užsiimti grupiniu seksu. Tokias orgijas jis filmuodavo, o paskui grasindavo įrašus paviešinti.

S.Belafonte buvo užmezgęs intymius santykius su dukters Madison aukle. Kai moteris pastojo, Stephenas sumokėjo 300 tūkst. JAV dolerių, kad ji nutrauktų nėštumą. Tiesa, auklė tokias kalbas neigia.

M.Brown ir S.Belafonte susituokė 2007 metais. Atlikėjos neišgąsdino vyro kriminalinė praeitis. Stepheno nesutarimai su teisėsauga prasidėjo 1994-aisiais, kai jis buvo apkaltintas vagyste. Po 6 metų prodiuseris surengė išpuolį kelyje – įžeidinėjo kitus vairuotojus ir daužė jų automobilius. Tąkart jis buvo areštuotas už vandalizmą.

2003-iaisiais S.Belafonte belangėje atsidūrė, kai sumušė tuometę širdies draugę Nicole Contreras.

„Taip, aš kai kada mušdavausi, prisigerdavau, bet dabar išmokau pamoką ir daugiau taip nesielgiu“, – sakė Stephenas iškart po vedybų su „Spice Girls“ vokaliste.

Dabar Melanie labai bijo dėl savęs ir savo vaikų. Moteris pasiekė, kad vyrui būtų uždrausta artintis prie jųdviejų penkiametės dukters Madison ir prie jos dukterų iš ankstesnių santykių – 18-metės Phoenix ir 10-metės Angel.

Kai dainininkė sužinojo, kad S.Belafonte nutarė kovoti dėl vaikų globos, pasiūlė jam kiek daugiau nei 5,5 mln. eurų ir dalį salų Virdžinijoje, kurias įsigijo santuokos metais, bet jis pareikalavo dukart didesnės sumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.