Clinto Eastwoodo nesantuokiniam sūnui prasimušti į ekraną trukdo seksualumas

„Nieko šiame gyvenime dykai nesu gavęs“, – tvirtina legendinio aktoriaus bei režisieriaus Clinto Eastwoodo (87 m.) nesantuokinis sūnus Scottas Eastwoodas (31 m.), kuriam yra tekę dirbti ir juodžiausius darbus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

C.Easwoodo sūnus Scottas - žinomas modelis.  
C.Easwoodo sūnus Scottas - žinomas modelis.  
„Kai kuriems Holivudo prodiuseriams esu per gražus ir per daug seksualus“, – sakė S.Eastwoodas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Kai kuriems Holivudo prodiuseriams esu per gražus ir per daug seksualus“, – sakė S.Eastwoodas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
C.Eastwoodas su pirmąja žmona M.Johnson.
C.Eastwoodas su pirmąja žmona M.Johnson.
C.Eastwoodas su antrąja žmona D.Rouz.
C.Eastwoodas su antrąja žmona D.Rouz.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-08-07 12:48

Neseniai ekranuose pasirodė veiksmo trileris „Greičio įkaitai“, kuriame S.Eastwoodas įkūnijo pašėlusį automobilių vagišių.

Tai ne pirmas populiaraus modelio darbas kine. Jis yra vaidinęs tėvo režisuotoje dramoje „Gran Torino“ (2008 m.), romantinėje komedijoje „Ilgiausia kelionė“ (2015 m.) ir nuotykių filme „Savižudžių būrys“ (2016 m.).

Populiarus modelis S.Eastwoodas neslepia – žengti tėvo pėdomis nelengva.

„Kai kuriems Holivudo prodiuseriams esu per gražus ir per daug seksualus, – guodėsi jis. – Savęs tokiu nelaikau. Tiesiog man priklijuota modelio plokščiu pilvu ir įžymybės atžalos etiketė.

Mielai vaidinčiau gangsterius, narkotikų mafijos vadeivas ar kitus prastos reputacijos žmones, bet esu nugrūstas į kitą – gražuoliukų – lentyną.“

Užjausti S.Eastwoodo nereikėtų. Juolab kad savo tėvui, pelniusiam keturis „Oskarus“, C.Eastwoodui jis dėkingas už aktoriaus geną ir pavardę.

„Eastwoodo pavardė atveria daugybę durų, – prisipažino vyras. – Todėl Holivude prisistatyti nereikėjo. Kita vertus, tėvas man nieko nėra dovanojęs.

Man, dar mažam berniukui, jis pasakė: „Privalai sunkiai dirbti, jei nori pelnyti sėkmę.“

Tėtis man – pavyzdys. Stebiuosi jo pasaulėžiūra, viso gyvenimo darbais ir vizijomis, kurias paverčia realybe.“

Holivudo legenda C.Eastwoodas Scotto ir dvejais metais jaunesnės Kathryn susilaukė su skrydžių palydove Jacelyn Reeves. Tuo metu C.Eastwoodas gyveno su kita moterimi, o J.Reeves vaikams negalėjo užtikrinti prabangos.

„Būdamas 15-os statybose uždirbau savo pirmuosius pinigus, vėliau dirbau barmenu. Žinau, ką reiškia pradėti gyvenimą iš apačios“, – pasakojo Scottas.

Dabar jis – didžiųjų prekių ženklų, tokių kaip „Hugo Boss“, modelis. Kai 2015-aisiais tapo kvepalų „Davidoff“ reklamos veidu, S.Eastwoodo karjera šovė į viršų.

Scottas džiaugiasi didele šeima, kuri tokia tapo dėl daugybės C.Eastwoodo meilės romanų. Kino grandas iš viso turi septynias atžalas.

„Meilė šeimai man suteikia jėgų. Myliu visus savo brolius ir seseris. Mes nuolat palaikome ryšius“, – didžiuodamasis kalbėjo Scottas. Ar gali paaiškėti, kad brolių ir seserų būrys kur kas didesnis? „Tokios galimybės neatmetu“, – šyptelėjo ekrano įžymybės sūnus. Paklaustas, ar pats turi merginą, tarė: „Mano statusas – vienišius.“

Vaikų ir mylimųjų – būrys

* 1953-iaisiais C.Eastwoodas vedė fotomodelį Maggie Johnson. Ji aktoriui pagimdė dukterį Alison ir sūnų Kyle’ą. Pora išsiskyrė, kai moteris atsitiktinai sužinojo, kad vyras seniai palaiko ryšius su aktore Sondra Locke (73 m.).

* Pastarajai C.Eastwoodas iškėlė dvi sąlygas: jis niekada jos neves ir neturės su ja vaikų.

* Dar gyvendamas su S.Locke kino kūrėjas susilaukė ne vieno vaiko. Tiesa, ne su ja.

* Kaip tik tuo gyvenimo laikotarpiu skrydžių palydovė J.Reeves jam pagimdė Scottą ir Kathryn.

* Vėliau su aktore Frances Fisher (65 m.) C.Eastwoodas susilaukė dukters Francescos. Tiesa, jis sumokėjo jai apvalią sumą, nupirko namą ir už tai paprašė ateityje nekvaršinti galvos pretenzijomis.

* Dar nespėjęs išsiskirti su F.Fisher kino grandas ėmė mėgautis aktorės Roxanne Tunis (87 m.) meile ir susilaukė dukters Kimber.

* 1996-aisiais C.Eastwoodas vedė Kalifornijos TV naujienų kanalo KSBW žurnalistę Diną Rouz (52 m.). Jiems gimė dukra Morgan.

* Kai 2012-aisiais žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie C.Eastwoodo ir D.Rouz skyrybas, vienas pirmųjų Dinai paskambino Scottas ir pasiūlė: „Brangute, jei tau reikės jaunesnio Eastwoodo, esu visuomet pasirengęs.“

* Aktorius dar gyvendamas su Dina užmezgė romaną su perpus jaunesne kaimyne Erica Tomlinson-Fisher.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.