Monica Bellucci kėlė šurmulį ir Kaune, ir Trakuose

Penkias dienas italų kino žvaigždės Monicos Bellucci (52 m.) gerbėjai galėjo ją sutikti Lietuvoje – garsenybė viešėjo mūsų šalyje su dukterimis Deva (12 m.) ir Leonie (7 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D.Adomaitis su M.Bellucci įsiamžino Kauno oro uoste, o Ž.Intaitė-Žilinskienė - restorane.  
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D.Adomaitis su M.Bellucci įsiamžino Kauno oro uoste, o Ž.Intaitė-Žilinskienė - restorane.  
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D.Adomaitis Kauno oro uoste įsiamžino su M.Bellucci ir nuotrauką paskelbė internete. 
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D.Adomaitis Kauno oro uoste įsiamžino su M.Bellucci ir nuotrauką paskelbė internete. 
Kėdainietė Ž.Intaitė-Žilinskienė džiaugėsi Kauno centre atsitiktinai sutikusi vieną mėgstamiausių savo aktorių.
Kėdainietė Ž.Intaitė-Žilinskienė džiaugėsi Kauno centre atsitiktinai sutikusi vieną mėgstamiausių savo aktorių.
M.Bellucci sužavėjo A.Cholinos šokio teatro trupės pasirodymas. Po spektaklio ji nusifotografavo su šokėja Beata Molyte ir choreografe A.Cholina (dešinėje).<br>G.Jauniškio nuotr. 
M.Bellucci sužavėjo A.Cholinos šokio teatro trupės pasirodymas. Po spektaklio ji nusifotografavo su šokėja Beata Molyte ir choreografe A.Cholina (dešinėje).<br>G.Jauniškio nuotr. 
M.Bellucci filme „Spektras“.
M.Bellucci filme „Spektras“.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 13, 2017, 9:45 PM

Asmeniniais reikalais į Lietuvą atvykusi aktorė M.Bellucci tikėjosi likti nepastebėta, tačiau dėmesio sulaukė su kaupu.

Pirmoji praėjusį penktadienį Kaune ją atpažino bendrovės „Magvita“ direktorė kėdainietė Žaneta Intaitė-Žilinskienė. Moteriai net pakirto kojas, kai su šeimyna vakarieniaudama viename Laisvės alėjoje esančių restoranų prie gretimo stalelio išvydo ekrano garsenybę.

„Judesiai, gestai, balsas – viskas kaip iš filmų. Išdrįsau prieiti, atsiprašiau, kad trukdau, ir pasakiau, jog ji panaši į M.Bellucci. Ji tarstelėjo: „Ak, tikrai?“ ir nusišypsojo.

Tuomet dar kartą perklausiau, ar ji tikrai Monica. Ji linktelėjo ir šnipštelėjo „tšš“, kad aplinkiniai nesuprastų ir neatpažintų“, – apie netikėtą susitikimą pasakojo didelė M.Bellucci gerbėja.

Grįžusi prie stalelio Žaneta palaukė, kol aktorė pavalgys, ir dar kartą priėjo.

M.Bellucci leido prisėsti šalia ir nusifotografuoti.

Sekmadienį M.Bellucci su dukterimis Deva ir Leonie, kurių susilaukė su aktoriumi Vincent’u Casseliu, Trakų pilies kieme žiūrėjo Anželikos Cholinos šokio spektaklį „Ana Karenina“.

Beje, kaip tik dėl jaunėlės dukters garsioji aktorė ir apsilankė Lietuvoje – septynmetė Leonie yra susibičiuliavusi su viena lietuve mergaite ir pas ją pasisvečiuoti atvyko su mama bei seserimi.

A.Cholinos šokio teatro trupei buvo tikra staigmena pasaulinės kino garsenybės vizitas.

„Mums paskambino M.Bellucci Lietuvoje lydintys asmenys ir pasakė, kad ji nori apsilankyti spektaklyje „Ana Karenina“. Buvo labai netikėta. Iš pradžių paklausiau: ar teisingai viską supratau? Ar teisingai išgirdau pavardę?“ – pasakojo A.Cholinos šokio teatro vadovė Greta Cholina.

Kadangi buvo išpirkti beveik visi bilietai, teatro atstovai įrengė Monicai mažą ložę scenos šone. Aktorė į Trakų pilį atvyko pavėlavusi – 21 val. 10 min., todėl iškart atkreipė jau susirinkusių žiūrovų dėmesį. Jai einant į savo vietą visi atsisuko ir suprato, kad apsilankė svarbus asmuo.

Spektaklis, kurio pradžia planuota 21 val., prasidėjo tik tada, kai viešnia atsisėdo skirtoje vietoje.

„Žinodami, kad ji atvyks, labai jaudinomės, visi labai stengėsi. Spektaklis vien dėl to tapo išskirtinis, kad norėjosi parodyti geriausia, ką galime“, – kalbėjo G.Cholina.

Po spektaklio M.Bellucci atėjo į užkulisius ir išreiškė didelį susižavėjimą A.Cholinos kūriniu, nusifotografavo su trupe.

Lietuvos krepšinio rinktinė, antradienį iš Kauno oro uosto vykdama į kontrolines rungtynes Prancūzijoje, taip pat susidūrė su ekrano garsenybe.

Rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis nusifotografavo su aktore ir socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka.

„Nutinka ir taip gyvenime, kad Kauno oro uoste sutinki mėgstamiausią aktorę M.Bellucci“, – po nuotrauka parašė D.Adomaitis.

Antradienį iš Kauno išskridusi aktorė lietuvius sužavėjo paprastumu.

Vieno Kauno restorano, kurį žvaigždė aplankė du kartus, savininkas Rytis Garbaravičius papasakojo, kaip atrodė M.Bellucci apsilankymai.

„Ji buvo nelabai reikli. Sėdėjo, šypsojosi. Kai kurie mūsų klientai ją atpažino, paprašė nusifotografuoti, ji maloniai sutiko, – pasakojo R.Garbaravičius. – Sąskaita nebuvo įspūdinga.

Pas mus yra buvę ir kitų žvaigždžių – jos neišsiskiria įnoriais.“

M.Bellucci restorane pirmą kartą apsilankė sekmadienį vakare. Pirmadienį čia pat pietavo su viešnia ir jųdviejų vaikais, kurių draugystė ir atvedė žinomą aktorę į Lietuvą. Pastarasis apsilankymas restorane užtruko apie pusantros valandos.

„Vaikai žaidė telefonais, mažesni lakstė. Buvo keli paaugliai ir keli mažesni“, – prisiminė restorano savininkas.

M.Bellucci: „Sendama jaučiuosi seksuali“

Bondo mergina. M.Bellucci dešimtmečius buvo laikoma viena gražiausių ir seksualiausių planetos moterų. Jos žavesys neišblėsęs iki šiol – Italijos kino pažiba tapo vyriausia visų laikų Bondo mergina ir sužibėjo 24-ame bondiados filme „Spektras“. Ji įkūnijo lemtingą moterį Liusiją Skjarą – samdomo žudiko, kurį nužudė agentas 007, našlę.

„Aš ne Bondo mergina, aš – Bondo moteris, netgi ponia Bond“, – apie savo heroję sakė aktorė.

M.Bellucci didžiuojasi šiuo vaidmeniu, nes yra įsitikinusi, kad visuomenei jau pats laikas būtų atsisakyti prietarų, susijusių su amžiumi ir romantiškais jausmais.

„Neturėtume jaudintis dėl amžiaus, kai kalbama apie meilę ir potraukį. Jaunesnes moteris traukia vyresni vyrai, todėl lygiai taip pat neturėtų būti keista, kad 20–30 metų vyrus traukia vyresnės moterys. Svarbiausia – chemija, energija tarp vyrų ir moterų.

Jaunystės grožis yra vienoks, o brandusis – kitoks. Kartu su moters amžiumi auga jos siela ir vidinis pasaulis. Man tai atrodo seksualu. 50 metų yra nuostabus amžius, – vaidmeniu ir savo išvaizda džiaugėsi M.Bellucci. – Sendama jaučiuosi seksuali.“

Modelis. Vaikystėje M.Bellucci svajojo tapti teisininke. Kad užsidirbtų lėšų studijoms Perudžos universitete, nutarė padirbėti modeliu, sulaukė sėkmės, tad teisės studijas metė.

1987-aisiais buvo pakviesta į Milaną – į prestižinę agentūrą „Elite Model Managment“. Jau po metų tapo žinoma manekene Paryžiuje ir Niujorke, buvo kompanijų „Dior“, „Dolce & Gabbana“ reklamos veidas. Su pastarąja bendrove ji bendradarbiauja iki šiol.

Kino karjera. Filmuotis kine M.Bellucci pradėjo palyginti vėlai, būdama 26 metų. Pirmieji vaidmenys – epizodiniai italų filmuose. 1992-aisiais ji debiutavo amerikiečių režisieriaus Francio Fordo Coppolos siaubo filme „Drakula“ – vaidino vampyro Drakulos sužadėtinę. Šio vaidmens negalima pavadinti aktorės proveržiu, bet kaip tik po jo Monicą pastebėjo režisieriai.

1996-aisiais M.Bellucci buvo nominuota „Cezariui“ kaip geriausia antraplanė aktorė už darbą filme „Apartamentai“, tačiau išgarsėti padėjo 2000-ųjų drama „Malena“ apie moters siekį išlikti per Antrąjį pasaulinį karą Sicilijoje.

Ryškūs M.Bellucci vaidmenys filmuose „Vilko brolija“, „Asteriksas ir Obeliksas: misija Kleopatra“, „Nesugrąžinamas laikas“.

Santuokos. Oficialiai aktorė buvo ištekėjusi du kartus. Pirmasis vyras – mados fotografas Claudio Carlosas Basso. Jų santuoka truko ketverius metus.

1999-aisiais ji ištekėjo už prancūzų aktoriaus Vincent’o Casselio, su kuriuo susipažino filmuodamasi „Apartamentuose“. Pora susilaukė dviejų dukterų: Deva gimė likus dviem savaitėms iki aktorės 40-mečio, Leonie – kai Monicai buvo 45-eri.

Tiesa, Italijos žiniasklaidoje vis pasirodo straipsnių, kuriuose teigiama, kad M.Bellucci pastaruoju metu mieliau laiką leidžia su moterimis.

„Kai pasensiu, geriau žiūrėsiu į savo vaikus, negu peržiūrinėsiu filmus, kuriuose vaidinau“, – sakė brandaus amžiaus motina tapusi aktorė.

Daug metų M.Bellucci ir V.Casselio pora atrodė pavyzdinė, bet 2013-aisiais pasaulį apskriejo žinia apie skyrybas.

Grožis. M.Bellucci niekada nesinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis. Makiažu irgi per daug nesižavi – mano, kad jis moters veidą daro plastikinį. Kita vertus, ji visada akis paryškina tamsiu tušu ir dievina lūpų dažus.

„Grožis moteriai tampa problema tik dviem atvejais: kai jo nėra ir kai nėra nieko kito, išskyrus grožį. Mano grožio paslaptis, mano mantra – valgyk, mylėk, gyvenk!“ – skelbia M.Bellucci.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.