Po 14 metų LNK žinias palieka Tomas Langvinis

Sporto žurnalistas Tomas Langvinis pranešė, kad nebedirbs LNK žiniose.

Tomas Langvinis. 
Tomas Langvinis. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-15 00:06

„14 metų man teko laimė dirbti LNK žiniose! Džiaugsmas dirbti su super žmonėmis, neįtikėtinai kietais kolegomis, kurie kažkaip sugebėjo pakęsti ir mane (nors šis punktas darbo sutarty ir nebuvo numatytas). Labiausiai noriu padėkoti jiems už tai, kad buvo šalia ir sunkesnėmis akimirkomis, ir tuomet, kai aš dariau šiurkščias klaidas. Už tai dėkingas liksiu amžinai! Per tuos metus išgyvenau tiek daug unikalių akimirkų, kad žodžiais to neapsakysi. Daug pamačiau, sutikau ir išmokau. O ta patirtis – džiaugsmas ir turtas. Darbas Žiniose pakeitė mano gyvenimą. Todėl labai keista iš didžiulio kruizinio laivo persėsti į mažą valtį? Kiek baisoka, bet baimės nebijau. O ir irklus įdavėt tvirtus. Taigi, man buvo didelė garbė ir laimė būti šalia jūsų. Tarnauti Žiniose kartu. Atėjo metas atsisveikint. Duok, Dieve, jums sveikatos“, – socialiniame tinkle pranešė jis.

Tomas Langvinis kartu su Asta Žukaite-Nalivaikiene buvo pagrindiniai LNK žinių sporto žurnalistai. Jie kas savaitę dalinosi sporto naujienų vedėjo kėdę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.